Η Τουρκία γέμισε αφίσες με τη Φιλίνη! Δείτε φωτογραφίες…

17:13 15/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Σε όλους τους δρόμους της Τουρκίας και τα τηλεοπτικά περιοδικά της χώρας μοστράρει η Ελένη Φιλίνη, που πρωταγωνιστεί σε σειρά της γειτονικής χώρας υποδυόμενη μια ζωντοχήρα από την Μυτιλήνη! Η Ελληνίδα ηθοποιός παίζει στο «Iki Yaka Bir Ismail» («Δύο Όχθες Ένας Ισμαήλ»), στο πλευρό του Ερντάλ Οζγιατζιλάρ, που το ελληνικό κοινό γνώρισε ως μπακλαβατζή στα «Σύνορα Της Αγάπης».

Σύμφωνα με το σενάριο, ένα μήνα πριν από τον γάμο του ο Ισμαήλ πηγαίνει για ψάρεμα, αλλά η βάρκα του αναποδογυρίζει και καταλήγει μισοπνιγμένος στις ακτές της Μυτιλήνης.

Εκεί γνωρίζει την Καλλιόπη (Ελένη Φιλίνη) που αναλαμβάνει να τον περιθάλψει και εκείνος την ερωτεύεται. Τελικά, ο Ισμαήλ αποφασίζει να παντρευτεί και τις δύο γυναίκες χωρίς κανείς να τον αντιληφθεί, με το μυστικό του να αποκαλύπτεται 20 χρόνια μετά, καθώς τα παιδιά του Ισμαήλ με τις δύο γυναίκες έχουν μεγαλώσει…

Στο «Iki Yaka Bir Ismail» παίζει επίσης ακόμα μία Ελληνίδα ηθοποιός, η Τζορτζίνα Λιόσση, που υποδύεται την Εμινέ – Ναρίσσα, την κόρη του Ισμαήλ με την Τουρκάλα σύζυγό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα