Η Στέλλα Στυλιανού μιλάει αποκλειστικά στο Onlycy.com για την αποχώρηση της από το Dansing for you 3!

14:45 21/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Μπορεί να μην έφτασε μέχρι τον τελικό του DanSing for you 3, Στέλλα Στυλιανού αισθάνεται ήδη νικήτρια με τις εμπειρίες που αποκόμισε που θα την συντροφεύουν για καιρό.
Η Στέλλα Στυλιανού ανοίγει την καρδιά της και μιλάει αποκλειστικά στον Μιχάλη Σταύρου και το Onlycy.com για την αποχώρηση της από το σόου, για το αν στεναχωρήθηκε, τους συμπαίκτες της και αν υπήρχαν αντιζηλίες στα παρασκήνια!

Ξαφνιάστηκες με την αποχώρηση σας μιας και ήσασταν ένα από τα μεγάλα φαβορι το σοόυ;

Για να είμαι εντελώς ειλικρινής

από την στιγμή που ήμασταν προτεινόμενες, φυσικά και πέρασε από το μυαλό μου.

Στεναχωρήθηκες;

Δεν στεναχωρήθηκα γιατί αποχώρησα,αφού πιστεύω ότι έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό όλο αυτό το διάστημα που ήμουνα στο DanSingforyou3 και για αυτό είμαι ικανοποιημένη.

Τι αποκομισες απο την συμμετοχή σου στο DanSing for you 3
Αισθάνομαι ‘νικήτρια’ αφού οι εμπειρίες που αποκόμισα από την διαδικασία του παιχνιδιού, είναι πολλές και πολύτιμες που θα με συντροφεύουν ευχάριστα για πολύ καιρό ακόμα. Κερδισμένη επίσης αισθάνομαι, αφού είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με δύο καταξιωμένους τραγουδιστές, τον Κύπρο Χαριλάου και φυσικά την Μικαέλλα Χατζιεφραίμ.

Την ίδια ώρα, πώς να μην αισθάνομαι κερδισμένη, αφού συνέβαλα και εγώ προσθέτοντας ένα μικρό λιθαράκι στην προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα που θα δοθούν στον αντικαρκινικό σύνδεσμο Κύπρου; Η ικανοποίηση που λαμβάνει κανείς από την προσφορά, δεν περιγράφεται με λόγια ..

Θα σου λείψει που την ερχόμενη Κυριακή δεν θα βρίσκεσαι εκεί;
Θα μου λείψουν οι φατσούλες των ανθρώπων μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αφού εδώ και δύο μήνες περνούσαμε μαζί τις Κυριακές μας..Είναι όλοι τους γλυκύτατοι. Θα μου λείψει η διαδικασία εξεύρεσης τραγουδιού και κόνσεπτ, με την Μικαέλλα, αφού αυτήν θεωρώ την πιο δημιουργική. Σίγουρα το γεγονός ότι έμαθα να τραγουδάω καλύτερα, είναι ένα απ’τα πιο σημαντικά εφόδια που απεκόμισα από το παιχνίδι αυτό κάτι που οφείλεται στην Μικαέλλα και για αυτό την ευχαριστώ ιδιαίτερα. Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω ανθρώπους καταξιωμένους στο χώρο της μουσικής όπως είναι ο ενορχηστρωτής και τραγουδιστής Νικόλας Ντίμας, τον οποίο ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τις ενορχηστρώσεις που έκανε σε εμάς όπως και σε όλους τους συμμετέχοντες. Ακόμα με κάνει πραγματικά ευτυχισμένη που μπόρεσα να και πραγματοποίησα μια απ’τις επιθυμίες μου, κάτι που θεωρώ πολύ σημαντικό για κάθε άνθρωπο. Πραγματικά νοιώθω γεμάτη…από εμπειρίες, εικόνες και συναισθήματα…

Υπήρχαν αντιζηλίες στο σόου;
Δεν υπέπεσε στην αντίληψη μου κάτι σχετικό με αντιζηλίες, και αν υπήρχαν είναι πολύ εκτός από μένα, γι αυτό και δεν με αφορά το θέμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα