Η ΣΚΟΚ συγχαίρει τον Παύλο Κοντίδη

19:11 9/8/2012 - Πηγή: OnlyCY
Τον ιστιοπλόο Παύλο Κοντίδη για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλείου στην κατηγορία λέιζερ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, συγχαίρει η Σκοπευτική Ομοσπονδία Κύπρου.

«Μας έχει κάνει όλους υπερήφανους και του σφίγγουμε το χέρι με ένα μεγάλο μπράβο» αναφέρει η ΣΚΟΚ σε ανακοίνωσή της.

Προσθέτει ότι «για την υλοποίηση του υπέροχου αυτού στόχου, σίγουρα

έχει συμβάλει σε μεγάλο βαθμό η πολύπλευρη στήριξη από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, τους προπονητές και ολόκληρη την τεχνική ηγεσία αλλά και την οικογένεια του αθλητή, η οποία ήταν συνέχεια στο πλευρό του Ολυμπιονίκη μας».

Η ΣΚΟΚ αναφέρει, επίσης, πως «είναι γνωστό ότι το μετάλλιο του Παύλου Κοντίδη δεν ήταν τυχαίο και ήταν το αποτέλεσμα πολλών κόπων, σωστού προγραμματισμού, επαγγελματισμού, δυνατής θέλησης και προσήλωσης στους στόχους με χαμηλούς τόνους».

«Σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, η επιτυχία του Κοντίδη στέλνει ένα πολύ δυνατό μήνυμα στη νεολαία της Κύπρου και είμαστε σίγουροι ότι ο Ολυμπιονίκης μας θα γίνει πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση για όλη τη νεολαία μας», σημειώνει η ΣΚΟΚ.

Αναφέρει, επίσης, ότι «από την άλλη μεριά η επιτυχία του Παύλου Κοντίδη σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα στον αθλητισμό της Κύπρου και ανοίγονται νέοι ορίζοντες για όλους τους αθλητές οι οποίοι με σοβαρότητα, σκληρή εργασία  και αποφασιστικότητα καταβάλλουν συνεχείς προσπάθειες  για υψηλές διακρίσεις».

Η ΣΚΟΚ αναφέρει ότι «ο δρόμος προς την επιτυχία είναι πάντοτε δύσκολος και επίπονος και ο Παύλος Κοντίδης απέδειξε ότι με σωστό προγραμματισμό, σκληρή εργασία και θυσίες όλα είναι δυνατά».

«Ελπίζουμε ότι οι αθλητές της Κύπρου θα ακολουθήσουν το παράδειγμα του Κοντίδη και ο κυπριακός αθλητισμός θα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει και άλλες ολυμπιακές επιτυχίες στο  μέλλον», καταλήγει η ανακοίνωση της ΣΚΟΚ.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα