Η Μόνικα Μπελούτσι λέει ”όχι” στις αισθητικές επεμβάσεις και τα μπότοξ

19:42 25/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η ωραιότερη Ιταλίδα, η ιέρεια του στυλ, η περήφανη εκπρόσωπος της ιταλικής φινέτσας και χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο σέξι γυναίκες, η Μόνικα Μπελούτσι δηλώνει «καλύτερα οι ρυτίδες από ένα πλαστικό πρόσωπο».

Σε συνέντευξη που έδωσε στο ιταλικό «Vanity Fair» η 47χρονη μητέρα δύο παιδιών, μίλησε για την ομορφιά που χάνεται με την πάροδο των χρόνων και την αντίθεσή της σε οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση για να βελτιώσει την εμφάνισή της.

«Δεν μου αρέσει να πειράζω το πρόσωπό μου και ειλικρινά πιστεύω

ότι για μια ηθοποιό είναι αρκετά επικίνδυνο. Εγώ έχω κάνει μόνο μια θεραπεία με βιταμίνες και τίποτα άλλο», δήλωσε η σταρ του «Μαλένα».

Εχοντας ολοκληρώσει τα γυρίσματα της ταινίας «Rhinos Season» με κύριο θέμα της τη γυναίκα του σκηνοθέτη Μπαχμάν Γκομπαντί, η Μπελούτσι δείχνει να έχει αποτινάξει από πάνω της την ανάγκη να αρέσει σε όλους.

«Τι ωραία που είναι να μην αρέσεις σε όλους. Παίρνεις τις αποστάσεις σου, αυτοσαρκάζεσαι, επιτέλους απελευθερώνεσαι από αυτό τον κόπο να γοητεύεις», δήλωσε.

Μάλιστα δεν φαίνεται να φοβάται τα χρόνια που περνούν, αντιθέτως μιλώντας για την εμμηνόπαυση είπε ότι δε την τρομάζει ότι είναι έτοιμη και ως θερμή υποστηρίκτρια της ομοιοπαθητικής θα βρει εναλλακτικές οδούς για να αντιμετωπίσει τις πρώτες δυσκολίες κι «έπειτα θα δω αν χρειάζονται παραδοσιακές θεραπείες».

Όπως είχε πει παλαιότερα «η ομορφιά φεύγει όπως η άμμος που τρέχει σε μια κλεψύδρα. Την κοιτώ όμως χωρίς άγχος. Τι πάει να πει ότι έχω κάποιες ρυτίδες; Θα κάνω λιγότερες φωτογραφήσεις γυμνή, λιγότερες ερωτικές σκηνές. Είμαι μια γυναίκα στην ηλικία μου που νιώθει καλά με τον εαυτό της, χωρίς μπότοξ, χωρίς χειρουργείο. Ίσως να μην αισθανόμουν τόσο καλά ούτε στα 20, ούτε στα 30 μου. Είναι όμορφο να ανακαλύπτεις τι μπορεί να σου προσφέρει κάθε ηλικία. Δε ήθελα να γυρίσω πίσω».

Keywords
Τυχαία Θέματα