Η εγκυμοσύνη και τα 8 μυστικά

12:05 2/11/2011 - Πηγή: OnlyCY

Αν εσείς και ο σύντροφός σας αποφασίσετε να μεγαλώσετε την οικογένεια σας τότε σίγουρα αναζητάτε τρόπο πώς να αποκτήσετε ένα παιδάκι πιο γρήγορα. Ακόμη και αν δυσκολεύεστε, πριν να απελπιστείτε και να καταφύγετε σε ιατρικούς τρόπους υπάρχουν κάποια πραγματάκια που πρέπει να προσέξετε και μυστικά.

1. Συχνό σεξ

Ναι, το ξέρουμε είναι εμφανές, όσο πιο πολύ σεξ κάνετε τόσο πιο μεγάλες πιθανότητες έχετε να μείνετε έγκυος. Ξέρατε πως κάθε φορά έχετε 20% πιθανότητες να μείνετε έγκυος; Δεν είναι και τόσο μεγάλες οι πιθανότητες άρα όσες πιο πολλές φορές τόσο το καλύτερο.

2. Μάθετε

τον κύκλο σας

Υπάρχουν πλέον ειδικά τεστ που σας λένε πότε είναι η μέρα σας για να συλλάβετε ένα παιδάκι. Ωστόσο, προσπαθήστε να μην περιορίζεστε μόνο σε εκείνες τις μέρες καθώς το άγχος και η αγωνία θα δυσκολέψει τις προσπάθειες σας αλλά και το προγραμματισμένο σεξ το ίδιο.

3. Μείνετε υγιείς

Είναι πολύ σημαντικό να τρώτε υγιεινά και να παίρνετε βιταμίνες αν τις χρειάζεστε. Επίσης το folic acid έχει αποδειχθεί πως βοηθά σημαντικά στην προσπάθεια σας.

4. Βάρος

Η αλήθεια κάποιες φορές μας πληγώνει, καθώς είναι αλήθεια πως οι κοπέλες με υγιές βάρος είναι πιο γόνιμες. Προσπαθήστε να ρίξετε το βάρος σας έστω και λίγο αν είστε πάνω από το υγιές βάρος αλλά και όσες είστε αδύνατες οφείλετε να πάρετε, πάντα με την παρακολούθηση διατροφολόγου και διαιτολόγο κάποια κιλά.

5. Πείτε όχι

Και στο ποτό και στο τσιγάρο και τα δύο μειώνουν τις πιθανότητες σας. Κόψτε το κάπνισμα το συντομότερο δυνατό και μειώστε το αλκοόλ μόνο στις εξόδους. Αυτά ισχύουν  και για τους δύο σας! Αν πραγματικά το θέλει θα σας ακούσει. Σημειώστε πως το κάπνισμα μειώνει τις πιθανότητες για σύλληψη κατά 80% και αν κάθε φορά έχετε 20% μόνο πιθανότητες… σκεφθείτε πόσο μειωμένες είναι οι πιθανότητες σας.

6. Χαλαρώστε

Το άγχος και το στρες είναι οι χειρότεροι εχθροί της μητρότητας. Χαλαρώστε και απλώς σκεφθείτε πως θα έρθει όταν έρθει ο καιρός του. Μην το προγραμματίζετε και μην το σκέφτεστε συνέχεια. Απολαύστε τη σημασία που παίρνετε από τον σύντροφό σας και τις συχνές επαφές!

7. Εσώρουχα

Πετάξτε τα στενά εσώρουχα και παντελόνια τόσο τα δικά σας όσο και τα δικά του. Μειώνετε τις πιθανότητες σας μόνο και μόνο φορώντας τα.

8. Νέες φιλίες και ψώνια

Δεν εννοούμε να ξεχάσετε τις φιλίες σας, αλλά μόλις δείτε κάποια συνάδελφό σας που εγκυμονεί γίνεται κολιτσίδα, το ίδιο και με τις φίλες σας. Οι ορμόνες μας όταν είμαστε κοντά σε εγκυμονούσες ανεβαίνουν στα ύψη, ακόμη και τα ψώνια για τα παιδικά πραγματάκια και ρούχα μαζί τους βοηθά πολύ.

Keywords
Τυχαία Θέματα