Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τους Ελλαδίτες που κατείχαν όπλα

17:22 10/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τρία πρόσωπα, ελληνικής καταγωγής, που συνελήφθησαν την Κυριακή το βράδυ στην Αγία Νάπα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν δύο έμφορτα πιστόλια.

Οι τρεις ύποπτοι παρουσιάστηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, όπου εξεδόθη διάταγμα κράτησης τους για οκτώ ημέρες.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, η σύλληψη των τριών έγινε γύρω στις 22:00 μετά

από πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία, ότι τρία πρόσωπα κινούνταν ύποπτα στο κέντρο της Αγίας Νάπας.

Πρόσθεσε πως μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν 44χρονο από την Ελλάδα, ο οποίος ανακριθείς για την εκεί παρουσία του υπέπεσε σε αντιφάσεις.

Ο κ. Αγγελίδης ανέφερε πως στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια των εξετάσεων εντοπίστηκαν ακόμα δύο πρόσωπα στην περιοχή, ηλικίας 29 και 33 χρονών, καθώς επίσης και το αυτοκίνητο με το οποίο διακινούνταν, που ήταν όχημα ενοικιάσεως.

«Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο», είπε, «εντοπίστηκε ένα πιστόλι και δύο γεμιστήρες με φυσίγγια, καθώς επίσης και δεύτερο πιστόλι. Ο οπλισμός μεταφέρθηκε στο Αρχηγείο Αστυνομίας και υποβάλλεται σε εξετάσεις».

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας εξέφρασε την εκτίμηση πως «με βάση τις κινήσεις των τριών υπόπτων και τον οπλισμό που εντοπίστηκε πιστεύεται ότι αποφεύχθηκε μια σοβαρή εγκληματική ενέργεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα