Η Αγγ. Νικολούλη μιλά για την φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι της μητέρας της!Φωτογραφίες

17:03 24/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Στο σπίτι που μένει η μητέρα της παρουσιάστριας Αγγελικής Νικολούλη, στον Πύργο ξέσπασε σήμερα το πρωί φωτιά, αλλά η κατάσταση ήταν ελεγχόμενη. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η Βουλγάρα οικιακή βοηθός που εργάζεται εκεί, απουσίαζε από το σπίτι και ακόμα δεν έχει επιστρέψει. Ενοικοι της πολυκατοικίας μαζί με τη διαχειρίστρια αντιλήφθηκαν τους καπνούς που έβγαιναν από το σπίτι και ειδοποίησαν την πυροσβεστική.

Όπως γράφει το Newsit  δύο πυροσβεστικά οχήματα έσπευσαν στο σημείο και οι πυροσβέστες αναγκάστηκαν να παραβιάσουν την είσοδο του διαμερίσματος και κατάφεραν εγκαίρως

να σβήσουν την εστία της φωτιάς προτού προκληθεί  μεγαλύτερη ζημιά.

Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε για το περιστατικό στο TLIFE: Αρχικά να πω ότι αυτό δεν είναι το πατρικό μου σπίτι, αλλά ένα σπίτι που νοικιάζει η μητέρα μου. Το πατρικό μου σπίτι βρίσκεται αλλού. Η κοπέλα που προσέχει τη μητέρα μου ξέχασε το μάτι της κουζίνας ανοιχτό καθώς την είχε πάει στον γιατρό. Οι γείτονες είδαν τους καπνούς που έβγαιναν από το σπίτι κι αμέσως ειδοποίησαν την πυροσβεστική. Όταν επέστρεψαν σπίτι βρήκαν τους πυροσβέστες μέσα, όπου και είχαν σβήσει τη φωτιά.

Ευτυχώς δεν έπαθε κανείς τίποτα και δεν υπήρχαν ιδιαίτερες ζημιές στην οικία που μένει η μητέρα της Αγγελικής Νικολούλη.

φωτο : patrisnews

Keywords
Τυχαία Θέματα