1st International Cyprus Music Festival 2013: Βραβεία αξίας άνω των 60 χιλιάδων ευρώ!

16:24 24/10/2012 - Πηγή: OnlyCY
 

Το 1st International Cyprus Music Festival αποτελεί μία όαση αισιοδοξίας μέσα στο γκρίζο της οικονομικής, πολιτισμικής και ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνουμε στις μέρες μας. Ένα διαγωνιστικό φεστιβάλ τραγουδιού που βασίζεται στα πρότυπα αντίστοιχων του εξωτερικού, το οποίο απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής προς κάθε νέο άνθρωπο που αγαπά τη μουσική σε όποια γωνιά της Γης και αν βρίσκεται.

 

ΒΡΑΒΕΙΑ

align="center">

- Συνεργασία με την ελληνική FM RECORDS για τους τρεις πρώτους νικητές

- Πλήρης υποτροφία ενός έτους από το Neapolis University Pafos με δυνατότητα συνέχισης για τέσσερα χρόνια, χρηματικής αξίας μέχρι και €39.400
για τον πρώτο νικητή

                              – Χρηματικό ποσό €1.000 για τον δεύτερο νικητή

- Χρηματικό ποσό €500 για τον τρίτο νικητή

- Υποτροφία ενός έτους στο Μουσικό Εργαστήρι Studio

του Γιώργου Θεοφάνους στη Λευκωσία

- Υποτροφία μέχρι και €9.900 στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης

της Μιμής Ντενίση «Central Stage» στη Λευκωσία

- Δωρεάν μαθήματα αξίας €600 στη Σχολή Χορού Success στη Λεμεσό

- Δωρεάν μαθήματα αξίας €300 στο Ωδείο Ανδρέας Γερολέμου στη Λάρνακα

 

 

 

ΓΕΦΥΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Κύπρος παρά τη μικρή γεωγραφική της έκταση, έχει να επιδείξει πολύ υψηλές επιδόσεις στον τομέα του πολιτισμού (μουσική, χορό, θέατρο κ.ά.). Άλλωστε, σε κάθε μας βήμα στο νησί, ανακαλύπτουμε κατάλοιπα του αρχαίου και ποικιλόμορφου πολιτιστικού του πλούτου.

Ως κάτοικοι αυτού του ευλογημένου τόπου, αλλά και ως κληρονόμοι μιας σπάνιας πολιτιστικής κληρονομιάς, την οποία μας κληροδότησαν οι πρόγονοί μας και που άντεξε μέσα στους αιώνες, έχουμε χρέος και υποχρέωση να αναδεικνύουμε με κάθε ευκαιρία, τις πλούσιες αρχές, αξίες αλλά και ιδανικά της φυλής μας.

Ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την τοπική πολιτιστική δημιουργία, προχωρήσαμε στη δημιουργία ενός μουσικού φεστιβάλ, το οποίο θα επιδιώξει να γίνει θεσμός, αλλά και γέφυρα επικοινωνίας, συνεργασίας και αλληλεγγύης μεταξύ νέων από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, μέσα από έναν κοινό κώδικα. Τον κώδικα της μουσικής δημιουργίας.

Περισσότερα από 3.200 άτομα από 60 χώρες επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα www.intercymusicfest.com εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για το 1st International Cyprus Music Festival: Αυστραλία, Αζερμπαϊτζάν, Αυστρία, Αρμενία, Αίγυπτος, Βραζιλία, Βουλγαρία, Βιετνάμ, Βέλγιο, British Indian Ocean Territory, Γερμανία, Γαλλία, Δανία, Ελβετία, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ιταλία, Ισπανία, Ισραήλ, Ινδία, Ινδονησία, Ιαπωνία, Ιρλανδία, Κύπρος, Κίνα, Καναδάς, Κιργιστάν, Καζακστάν, Καμερούν, Κένυα, Λιθουανία, Λευκορωσία, Μεξικό, Μάλτα, Μολδαβία, Μογγολία, Νότιος Αφρ

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > OnlyCY