Η Αγία Νάπα προσκαλεί τους Κύπριους να περάσουν εκεί το Πάσχα

20:03 13/4/2014 - Πηγή: OnlyCY

Την διαφορετική όψη της Αγίας Νάπας καλεί ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος, να γνωρίσουν οι Κύπριοι συμπολίτες μας «για να περάσουν τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Ανάσταση σε κλίμα θρησκευτικής κατάνυξης με αποκορύφωμα τη μεγάλη εκδήλωση με παραδοσιακά παιχνίδια που θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Απριλίου στην Πλατεία του Δήμου».

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο κ. Καρούσος «η Αγία Νάπα κτίστηκε πάνω στον Κύπριο επισκέπτη αλλά με την πάροδο

των χρόνων και την έλευση των χιλιάδων τουριστών, οι συμπολίτες μας έχουν χαθεί και φταίμε εμείς γι αυτό. Θέλουμε τον Κύπριο επισκέπτη να επανέλθει στις ομορφιές, στα ήθη και τα έθιμα της Αγίας Νάπας και επιζητούμε αυτές τις άγιες μέρες, την Εβδομάδα των Παθών αλλά και την μεγάλη Ανάσταση του Χριστού να τους φέρουμε να γιορτάσουμε μαζί μας» είπε.

Ο κ. Καρούσος σημείωσε πως «ο Κύπριος επισκέπτης μπορεί να βρει πολύ φτηνές τιμές σε ξενοδοχεία και εστιατόρια, ούτως ώστε τις γιορτινές αυτές μέρες να ξεφύγει από τη καθημερινότητα και τη ρουτίνα και να περάσει ξέγνοιαστα και όμορφα με την οικογένεια του».

Ανέφερε ακόμα ότι «η Αγία Νάπα διαθέτει μουσεία, παιδότοπους, παραλίες, υδροπάρκα, πλατείες και άλλα αξιοθέατα όπου μπορούν οι Κύπριοι να περάσουν οικογενειακές, χαλαρές στιγμές θαλπωρής».

Ο Δήμος Αγίας Νάπας, πρόσθεσε ο κ. Καρούσος «έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα που βασίζεται στα ήθη και τα έθιμα του λαού μας και καλούμε τους Κύπριους συμπολίτες μας να έρθουν, να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και να γιορτάσουν μαζί μας το Πάσχα».

Keywords
Τυχαία Θέματα