Η Samsung μηνύει την Apple και για το iPhone 5

09:07 4/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

H Samsung μπορεί να χλεύαζε τις ουρές για το iPhone 5, ήταν όμως η πρώτη που το πήρε «στα χέρια της». Στις 3 Οκτωβρίου, ο Νοτιοκορεάτης κατασκευαστής που ανταγωνίζεται σθεναρά την Apple στην παγκόσμια αγορά, προσέθεσε το νεότερο iPhone σε υπάρχουσα

μηνυτήρια αναφορά της με λίστα άλλων προϊόντων της Apple που θεωρεί ότι εκμεταλλεύονται κατοχυρωμένη δική της τεχνολογία.

Λίγο νωρίτερα, είχε κατορθώσει να μεταπείσει τους ενόρκους στο αρμόδιο δικαστήριο ότι θα έπρεπε να ανακληθεί η απόφαση της δικαστού Λούσι Κοχ να επιβάλλει προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα και να απαγορεύσει την πώληση του Samsung Galaxy Tab 10.1 στην αμερικανική αγορά.

Η κατηγορία για το iPhone 5 αφορά οκτώ πατέντες, μεταδίδει το Bloomberg. Μήλον της έριδος αποτελούν, μεταξύ άλλων, η μέθοδος συγχρονισμού φωτογραφιών, μουσικής και βίντεο μεταξύ συσκευών και η λήψη και αποστολή βίντεο μέσω Διαδικτύου, σύμφωνα με το εξειδικευμένο μπλογκ FOSS Patents του εξειδικευμένου Γερμανού συμβούλου σε θέματα copyright και πατεντών, Florian Mueller. Η μήνυση υποβλήθηκε τον Απρίλιο του 2012, με την Samsung να στρέφεται κατά της Apple για την χρήση των κατοχυρωμένων τεχνολογιών της σε iPhone 4, iPhone 4S, iPad 2 και το νέο iPad.

Η δίκη έχει προγραμματιστεί για τον Μάρτιο του 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα