Η Easy Jet εγκαινίασε δρομολόγιο Λίβερπουλ – Λάρνακα

22:25 5/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο το νέο δρομολόγιο της αεροπορικής εταιρείας Εasy Jet, με το οποίο συνδέεται για πρώτη φορά το Λίβερπουλ της Μεγάλης Βρετανίας με τη Λάρνακα.

Σε σημερινό δελτίο Τύπου η Hermes Airports «καλωσόρισε με ιδιαίτερη ικανοποίηση το νέο δρομολόγιο το οποίο θα περιλαμβάνει δύο προγραμματισμένες πτήσεις την εβδομάδα, που θα εκτελούνται κάθε Τρίτη και Σάββατο».

Στο πλαίσιο υποδοχής της πτήσης, προστίθεται στο δελτίο Τύπου «η Hermes

Airports σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού οργάνωσε μια ξεχωριστή εκδήλωση για το καλωσόρισμα των αφικνούμενων επιβατών. Υπό τους ήχους παραδοσιακής κυπριακής μουσικής, οι επιβάτες της Εasy Jet έτυχαν θερμής υποδοχής στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας, ενώ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παραδοσιακά εδέσματα και κουμανταρία».

Ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Hermes Airports Wes Porter καλωσόρισε «το νέο δρομολόγιο της Εasy Jet στην Κύπρο. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την απόφαση της αεροπορικής εταιρείας να συνδέσει τη Λάρνακα με το Λίβερπουλ» είπε και πρόσθεσε πως «οι σημαντικοί δεσμοί που δημιουργούνται μέσω αυτών των δύο αξιόλογων προορισμών ενισχύθηκαν και υποβοηθηθήκαν από το διεθνή όμιλο διαχείρισης αεροδρομίων Vantage, ο οποίος διαχειρίζεται το Διεθνές Αεροδρόμιο του Λίβερπουλ και είναι ένας εκ των μετόχων της Hermes».

Ταυτόχρονα εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «και το επιβατικό κοινό θα αγκαλιάσει αυτό το δρομολόγιο και θα αξιοποιήσει τις εκπληκτικές προσφορές της Εasy Jet».

Keywords
Τυχαία Θέματα