Γνωστός ηθοποιός πίσω από τη ληστεία στην Περιφερειακή ΣΠΕ Λευκωσίας στο Τσέρι

20:53 29/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Είδηση 20.47: Γνωστός ηθοποιός 54 ετών είναι ο κύριος ύποπτος που έχει συλληφθεί για τη ληστεία της Περιφερειακής ΣΠΕ Λευκωσίας στο Τσέρι σήμερα το πρωί.

Με γυαλιά ηλίου, περούκα και ψεύτικο μουστάκι, ο 54χρονος ηθοποιός φαίνεται να αναγνωρίσθηκε από τις ταμίες.

Μάλιστα, το αυτοκίνητο του υπόπτου, εντοπίστηκε κοντά στο παλιό σπίτι όπου διέμενε ο ίδιος.

Είδηση 12.05: Ένοπλη ληστεία διαπράχθηκε λίγο πριν τις δέκα το πρωί στην Περιφερειακή Συνεργατική Πιστωτική Εταιρεία Λευκωσίας, στο

Τσέρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης εισήλθε στο κατάστημα και με την απειλή πιστολιού, ζήτησε τα χρήματα.

Όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, σήμερα το πρωί γύρω στις 10 παρά τέταρτο, πρόσωπο εισήλθε σε Συνεργατικό Πιστωτικό Ίδρυμα στην περιοχή Τσερίου, και υπό την απειλή πιστολιού έκλεψε χρηματικό ποσό το οποίο, μέχρι στιγμής, υπολογίζεται γύρω στις 13 χιλιάδες ευρώ.

Ο κ. Αγγελίδης είπε πως με βάση τις εξετάσεις που έχουν γίνει κλήθηκε στην Αστυνομία συγκεκριμένο πρόσωπο και αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης με βάση κάποιες μαρτυρίες που είχαν ληφθεί από τη σκηνή, ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο μετά τη ληστεία έφυγε από την περιοχή με συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

«Βρισκόμαστε στο στάδιο των ανακρίσεων, το πρόσωπο βρίσκεται στην Αστυνομία ανακρίνεται και αναμένεται να εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης εναντίον του», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν το όπλο ήταν αληθινό ή ψεύτικο, ο κ. Αγγελίδης είπε πως οι πληροφορίες που κατέχει η Αστυνομία είναι ότι ο δράστης κρατούσε πιστόλι. «Τώρα αν ήταν έμφορτο ή οτιδήποτε άλλο είναι κάτι που θα εξεταστεί», είπε.

Ερωτηθείς αν ο ληστής εισήλθε στη Συνεργατική μεταμφιεσμένος, ο κ. Αγγελίδης είπε ότι αυτό που γνωρίζει η Αστυνομία είναι ότι ο δράστης φορούσε γυαλιά ηλίου. «Όλα διερευνώνται, αναμένεται η ανάκριση του προσώπου που βρίσκεται στην Αστυνομία», κατέληξε ο κ. Αγγελίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα