‘Γιορτή για την Τοπική Αυτοδιοίκηση η σημερινή μέρα’

12:05 18/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

Μέρα γιορτής για τη δημοκρατία και την τοπική αυτοδιοίκηση, χαρακτήρισε τις σημερινές εκλογές ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν, ασκώντας το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα στο Δημοτικό Σχολείο Δασούπολης.

Ο κ. Καρογιάν κάλεσε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία , δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για βελτίωση της ποιότητας ζωής τους , διαμορφώνοντας τις συνθήκες για καλύτερες μέρες στο τόπο μας.

«Καλούμαστε

όλοι σήμερα να επιλέξουμε τους καλύτερους, εκείνους που μπορούν να υπηρετήσουν με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο τις τοπικές κοινωνίες και να δημιουργήσουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις η Κύπρος να κινηθεί με πολύ πιο γοργούς ρυθμούς μέσα στην σύγχρονη κοινωνία», είπε ο κ. Καρογιάν.

Πρόσθεσε ότι σήμερα ο λαός καλείται να ψηφίσει όλους εκείνους που θα προωθήσουν όλες τις απαραίτητες υποδομές για βελτίωση της ποιότητας των δημοτών.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ εξέφρασε την ευχή απόψε να πανηγυρίσουν οι τοπικές κοινωνίες , η τοπική αυτοδιοίκηση και οι ίδιοι οι δημότες.

«Ελπίζω το πολιτικό σύστημα από σήμερα να απαλλαγεί από βαρίδια και από εκείνες τις νοοτροπίες που παίρνουν τον τόπο πίσω, είναι η ώρα που όλοι μαζί θα πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις σε μια συλλογική προσπάθεια για να τραβήξουμε μπροστά την κοινωνία, την πατρίδα, τον τόπο και τις τοπικές κοινωνίες», ανέφερε.

Ο κ. Καρογιάν είπε ότι το κόμμα του, όπως και στο παρελθόν, θα βρίσκεται στην εμπροσθοφυλακή όλων εκείνων των απαραίτητων μεταρρυθμίσεων που θα καταστήσουν την τοπική αυτοδιοίκηση ένα σημαντικότατο εργαλείο που θα δημιουργεί προϋποθέσεις για σύγχρονους και αποτελεσματικούς βηματισμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα