Γιώργος Σατσίδης: «Η πρώτη μου σκέψη το πρωί είναι το σεξ»

14:11 30/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο  Γιώργος Σατσίδης  στα «Everyday Girls» του MTV.

«Αν είχα τώρα ένα μονόπετρο, θα έκανα πρόταση γάμου στην Αντζελίνα Τζολί. Δεν υπάρχει άλλη γυναίκα σαν αυτή, είναι θεά και, αφού δεν έχει παντρευτεί τον Μπραντ, είναι θεωρητικά ελεύθερη» δήλωσε αστειευόμενος, ενώ χωρίς ταμπού παραδέχθηκε: «Η πρώτη μου σκέψη το πρωί είναι το σεξ. Έχω πάντα μαζί μου προφυλακτικά».

Τι είναι αυτό που δεν συγχωρεί σε μια γυναίκα; «Σε μια γυναίκα δεν συγχωρώ την έλλειψη σεβασμού» ξεκαθάρισε ο γνωστός παρουσιαστής ενώ για τα sex symbols του πλανήτη σχολίασε: «Το ωραιότερο στήθος στο Χόλιγουντ το έχει η Μέγκαν Φοξ. Για τα οπίσθια δεν τίθεται καν θέμα! Ανήκουν βέβαια στη Τζένιφερ Λόπεζ! Όταν τη συνάντησα και κάθισε στην καρέκλα απέναντί μου, θα ήθελα πολύ να ήμουν… η καρέκλα!».

O Γιώργος Σατσίδης ανάμεσα στην Μυρτώ Κάζη και τη Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη, τα Everyday Girls του MTV.

Βέβαια, ο Γιώργος Σατσίδης  δεν άφησε ασχολίαστα και τα τουρκικά σήριαλ που έχουν κατακλείσει την ελληνική τηλεόραση: «Τα σιχαίνομαι. Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ, κανένα. Έχουμε τόσο ωραία γλώσσα, γιατί θα πρέπει να είμαστε υποχρεωμένοι να ακούμε αυτή την βαριά προφορά;». Επίσης, απέκλεισε το ενδεχόμενο να τον δούμε σαν παίκτη σε κάποιο ριάλιτι: «Δεν θα πήγαινα ως παίκτης, γιατί πιστεύω ότι καταναλώνεσαι πολύ γρήγορα. Σε χρησιμοποιούν εκείνη την περίοδο και μετά χάνεσαι. Αν όμως μου γινόταν πρόταση για να πάω ως κριτής, σίγουρα θα το έβλεπα θετικά καθώς είναι κάτι εντελώς διαφορετικό».

Τέλος, σχετικά με τη δουλειά του τόνισε: «Ξεκίνησα να δουλεύω σε αυτή την δουλειά από τα 22 μου. Ήταν το παιδικό μου όνειρο, όμως με έχουν πολεμήσει πολύ και συνεχίζουν να με πολεμούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα