Γιάννης Λουκάκος για Τόμας Πρωτόπαπα: “Ο τρόπος που μάθαμε το ατύχημα ήταν σοκαριστικός”!

15:02 12/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Το μήνυμα που στέλνει στην οικογένεια του Τόμας ο λυράρης που αφιέρωσε το χρυσό δίσκο του σε αυτόν.

Το Σάββατο 13 Απριλίου ξεκινά τηλεοπτικά μαθήματα ο Dr Cook, Γιάννης Λουκάκος και από την ομάδα των μαθητών του θα λείπει ο Τόμας Πρωτόπαπας. Ο σεφ πέρασε σήμερα το κατώφλι του Πρωινό mou και στο ξεκίνημα της κουβέντας μίλησε για την απουσία του Τόμας από την εκπομπή και το πόσο συγκλόνισε
τον ίδιο και όλους τους συντελεστές η είδηση για το ατύχημά του.

“Ήταν για όλους μεγάλο σοκ. Είμαστε ακόμα συγκλονισμένοι και στενοχωρημένοι με όλο αυτό που συνέβη. Μακάρι να πάνε όλα τα πράγματα καλά και να επανέλθει το παιδί. Εκείνη τη μέρα τον περιμέναμε και ήταν παράξενη η καθυστέρηση. Ο τρόπος που το μάθαμε κατά τη διάρκεια της πρόβας ήταν σοκαριστικός…”, εξομολογήθηκε ο Γιάννης Λουκάκος.

Συγκίνηση έχει προκαλέσει και η πράξη του λυράρη, Ηλία Παλιουδάκη, να αφιερώσει τον χρυσό του δίσκο στον Τόμας Πρωτόπαπα. Ο καλλιτέχνης είχε περάσει μια ανάλογη περιπέτεια με τη μικρή του κόρη Μαρία. Μιλώντας στη Μεσημεριανή Μελέτη στέλνει το δικό του μήνυμα στην οικογένεια του ηθοποιού: “Θέλω να πω στους ανθρώπους αυτούς, που πραγματικά δοκιμάζονται γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να περιμένεις τον άνθρωπό σου έξω από την εντατική, να έχουν δύναμη. η προσευχή είναι σημαντική. Το θαύμα έρχεται στη ζωή μας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα