Για ολοκληρωτισμό Διεύθυνσης ΡΙΚ κάνει λόγο το ΑΚΕΛ

17:37 13/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ολοκληρωτισμό αποπνέει η στάση της Διεύθυνσης του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου (ΡΙΚ), σύμφωνα με το ΑΚΕΛ, να μην προβληθεί δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργου Λουκαΐδη αναφορικά με γκάφα ολκής, όπως αναφέρει, από το επιτελείο Νίκου Αναστασιάδη

σχετικά με υποτιθέμενες δηλώσεις του Γερμανού Υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

«Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο την απόφαση του Γενικού Διευθυντή και του Διευθυντή Ειδήσεων του ΡΙΚ κ.κ. Θέμη Θεμιστοκλέους και Γιάννη Καρεκλά, αντίστοιχα, οι οποίοι αποφάσισαν να επιβάλουν λογοκρισία σε σημερινή δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ αναφορικά με τη γκάφα ολκής από πλευράς του επιτελείου Αναστασιάδη στο ζήτημα των υποτιθέμενων δηλώσεων Σόιμπλε», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΑΚΕΛ.

Ειδικότερα, προστίθεται, «μετά από διαπίστωση ότι δεν παρουσιάστηκε η εν λόγω δήλωση στα μεσημβρινά δελτία ειδήσεων του σταθμού και κατόπιν επικοινωνίας μας με δημοσιογράφους του Ιδρύματος, αλλά και με τον πρόεδρο του Δ.Σ. Μάκη Συμεού, πήραμε την απάντηση από τη Διεύθυνση του ΡΙΚ ότι ‘η δήλωση δεν αποτελεί θέμα’ και ότι όντως ‘έχουν δοθεί οδηγίες για να μην προβληθεί καθόλου’».

«Καταγγέλλουμε στον κυπριακό λαό τη στάση αυτή της Διεύθυνσης του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου, η οποία αποπνέει ολοκληρωτισμό», καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα