Για απραξία σε θέματα οικονομίας καταγγέλλει την Κυβέρνηση το Κίνημα Οικολόγων

15:57 24/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η Κυβέρνηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, «φαίνεται να ετοιμάζει απλώς τις βαλίτσες της γι αυτό δεν ανησυχεί – πλέον – για τίποτα», αναφέρει το Κίνημα Οικολόγων με αφορμή την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας, σύμφωνα με την οποία, το πρώτο τρίμηνο του 2012, το δημόσιο χρέος της Κύπρου παρουσίασε την δεύτερη μεγαλύτερη ετήσια αύξηση στην ΕΕ».

Το Κίνημα Οικολόγων

αναφέρει ότι «προκαλεί ιδιαίτερη αλγεινή εντύπωση η αντίδραση της Κυβέρνησης στην ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας που καταδεικνύει την κατρακύλα της διαχείρισης του δημόσιου χρέους».

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη την Τρίτη, το Κίνημα Οικολόγων, ανέφερε πως «η Κυβέρνηση στρουθοκαμηλίζει και μας καλεί να εξετάσουμε την κατάσταση άλλων χωρών της ΕΕ».

«Η απάντηση που δίνει η απλή λογική είναι ότι η κατάσταση στις περισσότερες χώρες της ΕΕ είναι σταθερή ή παρουσιάζει βελτίωση σε ό,τι αφορά τη διαχείριση του (λόγω και απομείωσης). Η κατάσταση της Κύπρου (και της Πορτογαλίας ) είναι που χαρακτηρίζεται από ταχεία επιδείνωση», αναφέρει το Κίνημα Οικολόγων.

Καταλήγοντας, αναφέρει ότι «αυτό μας ανησυχεί πολύ και η Κυβέρνηση φαίνεται να ετοιμάζει απλώς τις βαλίτσες της για αυτό δεν ανησυχεί – πλέον – για τίποτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα