Για 86η μέρα έξω από το Προεδρικό ο ΕΛ.Α-ΖΩ

10:06 16/8/2013 - Πηγή: OnlyCY

Για 86η μέρα βρίσκεται έξω από το Προεδρικό ο Πρόεδρος του ΕΛ.Α-ΖΩ Χρίστος Ανδρέου, διεκδικώντας όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του κρατικό ακτινοθεραπευτικό στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η Κύπρος, υποστηρίζει στην ανακοίνωσή του ο κ. Ανδρέου, «είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη που δεν έχει κρατικό πλήρες ογκολογικό, ενώ πληρώνει εκατομμύρια την τράπεζα και τα golden

boys για να παριστάνουν τους φιλάνθρωπους».
Ο κ. Ανδρέου κάνει λόγο για «αδιαφάνεια, εκμετάλλευση και διαφθορά και απαξίωση», ενώ αναφέρεται συγκεκριμένα σε δημοσκόπηση της εφημερίδας «Σημερινή» που σύμφωνα με τον ίδιο «επιβεβαιώνει ότι ο λαός μπούχτισε από τα σκάνδαλα και την κακοδιαχείριση της κρατικής περιουσίας και του κρατικού κορβανά, από την αχαλίνωτη συμπεριφορά των τραπεζιτών και ιδίως των διοικήσεων των τραπεζών, οι οποίοι με τις υπερβολές χωρίς όρια κατέστρεψαν την οικονομία του τόπου μας».

Ισχυρίζεται επίσης ότι «ξέρουμε και το διαπιστώσαμε με μάρτυρα δικηγόρο ότι η ΚΥΠ αλλά και άλλες υπηρεσίες της Κυβέρνησης παρακολουθούν το τηλέφωνό μου, όπως και τα μηνύματα που στέλλω καθημερνά από το διαδίκτυο».

Keywords
Τυχαία Θέματα