Γενέθλια σήμερα για την Χριστίνα Δημητρίου!Πως θα τα περάσει και η τηλεοπτική της επιστροφή!

20:42 9/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Γενέθλια έχει σήμερα η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια και κοσμικογράφος, Χριστίνα Δημητρίου . Αν και η σημερινή μέρα είχε πολύ τρέξιμο εν όψη της πρεμιέρας της εκπομπής της ,αυτή την Κυριακή 14 Οκτωβρίου , θα ξεκλέψει λίγο χρόνο για να τα περάσει με τον σύζυγο της  Χάρη Μιχαήλ και τις οικογένειες τους καθώς και την αδερφή της Στέλλα Δημητρίου.

Η λαμπερή παρουσιάστρια επιστρέφει με μια νέα αναβαθμισμένη  τηλεοπτική εκπομπή   για να μας μπάσει βαθιά στον κόσμο του Lifestyle, όπως αυτή ξέρει! Από αυτή την Κυριακή και κάθε Κυριακή στις 6:15 το βράδυ από το ΡΙΚ1, καθώς και στις 9 το βράδυ από το MTV NRG, , θα μας «ξεναγεί» στον κόσμο του styling και της καλής ζωής, με μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων, μέσω της εκπομπής «Life in Style».

Από το στούντιο της εκπομπής θα περάσουν γνωστές και αγαπημένες προσωπικότητες της Κύπρου και του εξωτερικού, από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο. Με το δικό της μοναδικό τρόπο, η Χριστίνα Δημητρίου ξεφυλλίζει τις σελίδες της ζωής του καθενός από τους καλεσμένους, αποκαλύπτοντας σ’ εμάς την ανθρώπινη πλευρά τους, μέσω αφιερωμάτων, μικρές αποκαλύψεις από άτομα του περιβάλλοντός τους.

«Life in Style», όμως, σημαίνει και καλή ζωή, γι’ αυτό και η καινούργια εκπομπή θα είναι πλούσια σε ένθετα: Hair styling tips, Συμβουλές υγείας, ομορφιάς και ευεξίας και μακιγιάζ. Φυσικά, δε θα λείπουν οι αναφορές στα σημαντικότερα events της εβδομάδας, οι προτάσεις για ποτό, φαγητό και διασκέδαση, όπως και οι συμβουλές μαγειρικής.

Κάθε Κυριακή, μείνετε συντονισμένοι στις συχνότητες του ΡΙΚ1 και του MTV NRG!
Η νέα εκπομπή «Life in Style» σύντομα θα βρίσκεται στη ζωή μας για να τη γεμίσει με στυλ και άποψη, με οδηγό τη Χριστίνα Δημητρίου!

Παραγωγή εκπομπής: Χριστίνα Δημητρίου και MTV NRG

Σκηνοθέτης εκπομπής: Άγγελος Ιακωβίδης

Του Μιχάλη Σταύρου

Keywords
Τυχαία Θέματα