Φιλανθρωπική συναυλία στο Μεσαιωνικό Κάστρο της Πάφου

10:49 15/9/2013 - Πηγή: OnlyCY

Συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα πραγματοποίησε χθες βράδυ το σωματείο Round Table 7 στο Μεσαιωνικό Κάστρο της Κάτω Πάφου με την μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια Χαρούλα Αλεξίου.

Ο πρόεδρος του Round Table 7 Κώστας Ρούσσος ανέφερε στο πλαίσιο της ομιλίας του, πως το Round Table 7, σε συνέχεια της παρουσίασης του στο κοινό της Πάφου ποιοτικών ερμηνευτών της ελληνικής μουσικής τα τελευταία πέντε χρόνια , έτσι και φέτος παρουσίασε την καταξιωμένη Ελληνίδα ερμηνεύτρια Χάρις Αλεξίου.

Η Χαρούλα Αλεξίου στο πλαίσιο της συναυλίας, που μάγεψε

το κοινό, στο μοναδικό χώρο του Μεσαιωνικού Κάστρου, αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια τα οποία αναπόλησε με συγκίνηση, θυμήθηκε το χωριό της και τον πατέρα της λέγοντας « εγώ έχω ζήσει ωραία πράγματα, γιατί ο πατέρας μου ήταν γεωργός, θέριζε και έσπερνε ,πήγαινα στο χωράφι με τη μάνα μου και έτρεχα ανάμεσα στα στάρια . Θυμάμαι τότε , που με φώναζε Χαρικλάκι. Δυστυχώς ο πατέρας μου, δεν πρόλαβε να χορέψει με τα δικά μου τραγούδια».

Το Round Table 7 Πάφου παρουσίασε το 2009 τον συνθέτη Γιάννη Σπανό, το 2010 τον Αντώνη Βαρδή, το 2011 την Μαρινέλα, το 2012 τον Γιάννη Πάριο και φέτος την Χαρούλα Αλεξίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα