Φεύγει ο Αν.Διευθυντής των Φυλακών

16:07 13/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Μέτρα για αντιμετώπιση της κατάστασης που επικρατεί στις Κεντρικές Φυλακές μελετήθηκαν σε σημερινή σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, με τη συμμετοχή του Γενικού Εισαγγελέα, του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, του Υπουργού Υγείας και της Επιτρόπου Διοικήσεως.

Όπως δήλωσε μετά τη σύσκεψη ο Υπουργός Δικαιοσύνης

και Δημόσιας Τάξης Ιωνάς Νικολάου, στη σύσκεψη «μελετήθηκαν μέτρα που θα ληφθούν με σκοπό την αντιμετώπιση της κατάστασης που επικρατεί στις Κεντρικές Φυλακές και αξιολογήθηκαν μέτρα που έχουν άμεση εφαρμογή με σκοπό την αντιμετώπιση του προβλήματος σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα, αλλά και μέτρα που θα αντιμετωπίζουν μακροπρόθεσμα τα ζητήματα που αφορούν τις Κεντρικές Φυλακές».

«Ειδικότερα, σας ενημερώνω ότι ο Αναπληρωτής Διευθυντής Φυλακών κ. Γιώργος Τρυφωνίδης, κατόπιν αιτήματός του, επιστρέφει άμεσα στα αστυνομικά του καθήκοντα», ανέφερε.

Όπως είπε ο κ. Νικολάου, τα μέτρα θα ανακοινωθούν αργότερα το απόγευμα σε δημοσιογραφική διάσκεψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα