Έτοιμη για υποβολή τελικού σχεδίου για τα αξιόγραφα η Τράπεζα Κύπρου

20:17 31/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Πηγή άρθρου: Έτοιμη για υποβολή τελικού σχεδίου για τα αξιόγραφα η Τράπεζα Κύπρου από το onlycy.com.

Η Τράπεζα Κύπρου με ανακοίνωση της εξέφρασε την ετοιμότητα της να συναντηθεί με τον Σύνδεσμο Κατόχων Αξιογράφων άμεσα, ακόμη και αύριο, για υποβολή τελικού σχεδίου επίλυσης του θέματος με τα αξιόγραφα.

Η Τράπεζα Κύπρου, αναφέρει η ανακοίνωση, εκφράζει τη λύπη της για τα σημερινά επεισόδια στα κεντρικά γραφεία της από ομάδα κατόχων αξιογράφων και καταδικάζει τέτοιου είδους ενέργειες που ουδόλως

βοηθούν στην επίλυση του ζητήματος.

Όπως αναφέρεται, ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας συναντήθηκαν με αντιπροσωπεία των διαμαρτυρομένων και τους ενημέρωσαν για τις προσπάθειες που έγιναν και γίνονται για εξεύρεση συνολικής λύσης στο θέμα.

Η Διοίκηση της Τράπεζας, προστίθεται, υπενθύμισε ότι εδώ και καιρό έχει υποβάλει προς τον Σύνδεσμο Κατόχων Αξιογράφων περίγραμμα σχεδίου επίλυσης του θέματος, το οποίο οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν να επεξεργαστούν περαιτέρω και να επανέλθουν.

Στη σημερινή συνάντηση, συνεχίζει η ανακοίνωση, η ηγεσία της Τράπεζας εξέφρασε την ετοιμότητά της να συναντηθεί με τον Σύνδεσμο άμεσα, ακόμη και αύριο, για υποβολή τελικού σχεδίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει, τέλος, ότι οποιοδήποτε σχέδιο επίλυσης του θέματος θα πρέπει να τύχει της έγκρισης και της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Τράπεζας.

The post Έτοιμη για υποβολή τελικού σχεδίου για τα αξιόγραφα η Τράπεζα Κύπρου appeared first on onlycy.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα