Ετήσια εισφορά δημάρχου-δημοτικών συμβούλων Γεροσκήπου στο παντοπωλείο “Αγάπη”

11:48 2/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

Πρόταση για συνεισφορά του δημάρχου και των δημοτικών συμβούλων του χρηματικού ποσού των 1.200 ευρώ ετησίως για την κάλυψη των αναγκών του παντοπωλείου «Αγάπης» του Δήμου, υιοθέτησε το Δημοτικό Συμβούλιο Γεροσκήπου.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι θα έχουν την δυνατότητα να εξασφαλίζουν την βοήθεια αυτή και μέσω χορηγιών.
Ο δήμαρχος Γεροσκήπου Μιχάλης Παυλίδης, ερωτηθείς σχετικά από το ΚΥΠΕ, εξέφρασε την ικανοποίηση του, αφού το παντοπωλείο του Δήμου θα έχει μια σταθερή βάση, προκειμένου να

ανταποκρίνεται στις ολοένα και πιο αυξημένες ανάγκες που θα πρέπει να καλύψει στα δημοτικά όρια Γεροσκήπου.
Ο κ. Παυλίδης απηύθυνε έκκληση για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου «Αγάπης» και κάλεσε όσους ενδιαφέρονται να συμβάλουν με τη δική τους χρηματική εισφορά στα ταμεία του Δήμου.
Στόχος μας, κατέληξε, με τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου « Αγάπης» είναι η ενίσχυση των άπορων οικογενειών που διαμένουν εντός των δημοτικών ορίων της Γεροσκήπου σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.
Ο κ. Παυλίδης σημείωσε επίσης πως ήδη έχει συσταθεί Επιτροπή Παντοπωλείου Αγάπης του Δήμου Γεροσκήπου, με πρόεδρο τον δημοτικό σύμβουλο Κυριάκο Χατζηβασίλη.
Σύμφωνα με το δήμαρχο της Γεροσκήπου, τόσο ο πρόεδρος όσο και τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής επικοινωνούν με εθελοντές με στόχο την εξεύρεση πόρων για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου « Αγάπης» του Δήμου Γεροσκήπου.

Keywords
Τυχαία Θέματα