Εθελοντική εργασία για τη βελτίωση της εικόνας των σχολείων της Γιόλου

09:11 2/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

H εθελοντική εργασία στο ενιαίο ολοήμερο δημοτικό σχολείο Γιόλου – Μηλιού συνεχίστηκε και το προηγούμενο Σάββατο.

Η πρωτοβουλία αυτή, άρχισε να υλοποιείται πριν δύο εβδομάδες και στο πλαίσιο της επιτεύχθηκε σημαντική δουλειά, εκτιμούν οι συντελεστές της προσπάθειας αυτής, ο σύνδεσμος γονέων, δάσκαλοι, διεύθυνση του δημοτικού και νηπιαγωγείου, σχολική εφορεία και εθελοντές. Απόφασή τους είναι να συνεχίσουν την εθελοντική προσφορά τους μέχρι την ολοκλήρωση

των εργασιών. Οι εργασίες το προηγούμενο Σάββατο επεκτάθηκαν στο δημόσιο νηπιαγωγείο Γιόλου – Μηλιού.

Το μέλος του κοινοτικού συμβουλίου και της σχολικής εφορείας Ευγένιος Νεοφύτου ανέφερε ερωτηθείς σχετικά από το ΚΥΠΕ, πως ο ενθουσιασμός ήταν και πάλι μεγάλος και η συνεργασία μεταξύ γονέων, δασκάλων σχολικής εφορείας, αλλά και εθελοντών από τη Γιόλου έδωσε άριστα αποτελέσματα.

Ο κ. Νεοφύτου ευχαρίστησε όλους όσοι πρόσφεραν τον πολύτιμο χρόνο τους για το κοινό καλό, ιδιαίτερα ανθρώπους που χωρίς να έχουν παιδιά στο σχολείο, έδωσαν το παρών τους και τις δύο ημέρες.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι θα εισηγηθεί στη σχολική εφορεία μετά το πέρας των εργασιών να γίνει μια εκδήλωση για να τιμηθούν οι εθελοντές και να απολαύσουν τη νέα εικόνα των χώρων του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου.

Την ικανοποίηση του για τη βελτίωση της εικόνας του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου Γιόλου εξέφρασε και ο πρόεδρος του Κοινοτικού συμβουλίου Γιόλου Σταύρος Βραχνού. Η προσπάθεια, είπε, συνεχίζεται, ευελπιστώντας στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
Ο κ. Βραχνού πρόσθεσε τέλος πως η εθελοντική συμμετοχή είναι συγκινητική.

Keywords
Τυχαία Θέματα