Έρευνες και συλλήψεις για ναρκωτικά στη Λεμεσό

08:32 4/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ποσότητα κάνναβης εντόπισε χθες η Αστυνομία στην κατοχή δύο προσώπων στη Λεμεσό.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, 15 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα της Τρίτης προς Τετάρτη και κατόπιν πληροφορίας που δόθηκε στην Αστυνομία και σχετικής παρακολούθησης, μέλη της Υπηρεσίας καταπολέμησης Ναρκωτικών ανέκοψαν την πορεία οχήματος, το οποίο οδηγούσε 38χρονος σε δρόμο της Λεμεσού.

Από την έρευνα στο όχημα και στον οδηγό, διαπιστώθηκε ότι ο 38χρονος είχε στην κατοχή του ποσότητα

κάνναβης ενός γραμμαρίου περίπου, το οποίο παραλήφθηκε ως τεκμήριο και ο 38χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Σε περαιτέρω έρευνες της ΥΚΑΝ στην οικία του συλληφθέντος, ανευρέθησαν άλλα τέσσερα γραμμάρια κάνναβης και λευκή σκόνη, που ομοιάζει με κοκαΐνη, συνολικού βάρους τεσσάρων γραμμαρίων.

Λίγο αργότερα, η ΥΚΑΝ είχε επίσης ανακόψει αυτοκίνητο από 34χρονο, επίσης στη Λεμεσό, έγιναν έρευνες τόσο στο όχημα όσο και στη οικία του 34χρονου και ανευρέθησαν κάνναβης 5,5 γραμμαρίων, αριθμός σπόρων κάνναβης και συνελήφθη και αυτός για αυτόφωρο αδίκημα.

Η Αστυνομία εξασφάλισε στη συνέχεια δικαστικό ένταλμα και διενήργησε έρευνα, με την παρουσία του 38χρονου, στο χωριό Αρακαπάς της επαρχίας Λεμεσού, όπου σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο οικίας βρέθηκαν 16 καλλιεργούμενα φυτά κάνναβης, ύψους από 30 περίπου εκατοστών του μέτρου μέχρι και 2 μέτρα.
Σε άλλα μέρη της ίδιας οικίας η Αστυνομία εντόπισε ποσότητες αποξηραμένης κάνναβης 180 γραμμαρίων και άλλα σύνεργα που σχετίζονται με την καλλιέργεια και επεξεργασία κάνναβης.

Ανακρινόμενοι και οι δύο συλληφθέντες προέβαλαν κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται από την Αστυνομία, η οποία εξακολουθεί να έχει υπό κράτηση τα πρόσωπα αυτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα