Έρευνα σε οικία έφερε την σύλληψη τριών ατόμων

10:26 14/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας και βάσει δικαστικού εντάλματος, διεξήγαγαν χθες έρευνα στην οικία 31χρονου, που βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η οποία έγινε στην παρουσία τόσο του 31χρονου, όσο και ακόμη δύο προσώπων (28χρονης και 32χρονου), ανεβρέθηκε εντός της οικίας πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβης, συνολικού βάρους 444 γραμμαρίων περίπου, 12 χειροποίητα τσιγάρα που περιείχαν κάνναβη, ανάμεικτη με βιομηχανοποιημένο καπνό, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και ένας σπαστήρας με ίχνη κάνναβης.

Στην τσάντα της 28χρονης ανεβρέθηκε ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους ενός περίπου γραμμαρίου. Τόσο ο 31χρονος όσο και η 28χρονη συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα.
Στη συνέχεια εντός της οικίας ανεβρέθηκαν 267 γραμμάρια αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού χαμηλής ισχύος και 16 εργοστασιακές κροτίδες.

Επίσης, σε έρευνα που έγινε σε αποθήκη της οικίας, ανεβρέθηκαν τα ακόλουθα:

1. ένα πιστόλι σε χρησιμοποιήσιμη κατάσταση,
2. ένα περίστροφο επίσης σε χρησιμοποιήσιμη κατάσταση,
3. ακαριαίο εκρηκτικό σχοινί μήκους 143 εκατοστών,
4. βραδύκαυστο πυραγωγό σχοινί μήκους 136 εκατοστών,
5. ακαριαίο εκρηκτικό σχοινί μήκους 118 εκατοστών,
6. 74 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων,
7. ποσότητα άσπρης πλαστικής εκρηκτικής ύλης C4 και
8. τέσσερα τεμάχια στρατιωτικής εκρηκτικής ύλης C4.

Εναντίον του 31χρονου και της 28χρονης εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Ο 32χρονος ανακρίθηκε γραπτώς, αλλά δεν προέκυψε οτιδήποτε το ενοχοποιητικό στοιχείο εναντίον του.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) και το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα