Ερευνα για την ποιότητα παιδικών τροφών και προϊόντων από το Σύνδεσμο Καταναλωτών

18:53 27/6/2013 - Πηγή: OnlyCY

Σε έρευνα αγοράς σχετικά με την ποιότητα και την υγιεινή των προσφερόμενων τροφίμων, αλλά και άλλων προϊόντων, τα οποία προορίζονται για χρήση από παιδιά, θα προβεί ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών στο πλαίσιο των προσπαθειών του για τη βελτίωση της ποιότητας καταναλωτικών αγαθών που αγοράζει ο καταναλωτής στην Κύπρο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου, στόχος και σκοπός της έρευνας μας θα είναι η διαπίστωση κατά πόσο τα προϊόντα που προορίζονται για παιδιά είναι πράγματι κατάλληλα για χρήση και δεν περικλείουν κινδύνους

από χημικές ή άλλες ουσίες.

Όπως αναφέρεται, από τα μέσα Ιουνίου 2013 εξειδικευμένο προσωπικό έχει αρχίσει τη συλλογή δειγμάτων και θα προχωρήσει στις κατάλληλες αναλύσεις σε πλήρως διαπιστευμένο χημείο στην Κύπρο.

Σημειώνεται ότι η όλη διαδικασία θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Νοεμβρίου 2013 και τα αποτελέσματα της θα ανακοινωθούν σε δημοσιογραφικές διασκέψεις στις οποίες θα προβεί ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών,για ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού της Κύπρου.

Στη συνέχεια, καταλήγει η ανακοίνωση, τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο περιοδικό «Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ» όπως επίσης και στην ιστοσελίδα του www.katanalotis.org.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα