Επταετής φυλάκιση στο 38χρονο για το φόνο της Πρωτοχρονιάς στη Λεμεσό

13:49 9/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ποινή φυλάκισης επτά χρόνων επέβαλε σήμερα το Κακουργιοδικείο, που συνεδρίασε στη Λεμεσό, στον 38χρονο Γιαννάκη Ευαγγέλου, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για το φόνο που διαπράχθηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιά στη Λεμεσό, με θύμα τον 34χρονο Γιαννάκη Χριστοδούλου.

Ο 38χρονος, που διατηρούσε δεσμό με την 30χρονη εν διαστάσει σύζυγο του θύματος, είχε παραδεχθεί ότι τραυμάτισε με μαχαίρι τον 34χρονο, μετά από λογομαχία και συμπλοκή τους στην περιοχή Μονοβόλικος,

όπου συναντήθηκαν για να συζητήσουν. Ο θάνατος του 34χρονου ήταν ακαριαίος και όπως διαπιστώθηκε από το ιατροδικαστικό πόρισμα, έφερε πέντε τραύματα σε διάφορα σημεία, τέσσερα στο μπροστινό μέρος και ένα στο πίσω μέρος του σώματος του.

Η υπεράσπιση ζήτησε από το Κακουργιοδικείο όπως λάβει υπόψη το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος βρισκόταν σε άμυνα, ότι δεχόταν απειλές από το θύμα, καθώς και το γεγονός ότι συνεργάστηκε πλήρως με τους αστυνομικούς ανακριτές και έχει μετανιώσει για την πράξη του.

Το Κακουργιοδικείο αποφάσισε τελικά όπως επιβληθεί στον 38χρονο ποινή φυλάκισης 7 χρόνων για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα