Επίθεση στην οικία του διαιτητή Χρήστου Ηλία

13:05 26/11/2011 - Πηγή: OnlyCY

Επίθεση με πέτρα εναντίον της οικίας του διαιτητή Χρήστου Ηλία σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λάρνακα χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί οποιοσδήποτε τραυματισμός αλλά υλικές ζημιές αξίας 200 ευρώ. Ο ίδιος ο διαιτητής ζήτησε από την Αστυνομία τη λήψη μέτρων για την προσωπική του ασφάλεια και της οικογένειας του όσο και για την ασφάλεια της περιουσίας του.

Με δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Μιχάλης Κατσουνωτός ανέφερε ότι «χθες γύρω στις επτά το βράδυ ο παραπονούμενος επικοινώνησε με τον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου και κατήγγειλε ότι ενώ καθόταν στην κουζίνα του σπιτιού

του άκουσε θόρυβο από θρυμματισμό τζαμιού. Από έλεγχο που έκανε διαπίστωσε ότι εντός του σαλονιού του σπιτιού του υπήρχε μία πέτρα η οποία θρυμμάτισε την μπροστινή τζαμαρία προκαλώντας ζημιά ύψους 200 περίπου ευρώ» είπε.

Ο παραπονούμενος «εξερχόμενος της οικίας του δεν εντόπισε οποιαδήποτε πρόσωπα και δεν άκουσε ούτε συνομιλίες ούτε θόρυβο να προηγηθεί του περιστατικού. Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας μετέβησαν στη σκηνή και έλεγξαν περιμετρικά την οικία και την γύρω περιοχή χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε σε σχέση με το υπό αναφορά περιστατικό».

Ο κ. Κατσουνωτός πρόσθεσε ότι «από περαιτέρω εξετάσεις εικάζεται ότι επρόκειτο για ομάδα νεαρών προσώπων που πέρασαν από την περιοχή με μοτοσικλέτα ή μοτοποδήλατο. Ο παραπονούμενος δεν θέλησε να προβεί σε γραπτή κατάθεση και ζήτησε τη λήψη μέτρων σε σχέση με την ασφάλεια τόσο του ιδίου και της οικογένειας του όσο και της περιουσίας του» σημείωσε.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας ανέφερε ακόμα ότι «από χθες το μεσημέρι» μετά την ανακοίνωση της Δικαστικής Επιτροπής της ΚΟΠ για τιμωρία του Προέδρου της Ομόνοιας Μιλτιάδη Νεοφύτου και του προπονητή της ομάδας Νεόφυτου Λάρκου με αποβολή από τα γήπεδα (αγωνιστικούς χώρους) για έξι μήνες και χρηματικό πρόστιμο 2000 ευρώ στον καθένα «η Αστυνομία παίρνει πρόσθετα μέτρα ασφάλειας για πιθανούς στόχους, με αφορμή τις αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν σε σχέση με την επιβληθείσα ποινή».

Keywords
Τυχαία Θέματα