Επίσκεψη των Προέδρων των ομάδων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο

13:57 30/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης φθάνει αύριο στην Κύπρο, η Διάσκεψη των Προέδρων των ομάδων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.

Η Διάσκεψη των Προέδρων αποτελεί το ανώτατο πολιτικό Oργανο του Ευρωκοινοβουλίου και την απαρτίζουν ο Πρόεδρος και οι αρχηγοί όλων των πολιτικών ομάδων του Σώματος.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης,

αύριο, στις 5μμ, ο κ. Σουλτς θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, στο Προεδρικό Μέγαρο, η οποία θα είναι διάρκειας 40 λεπτών.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος Χριστόφιας και ο κ. Σουλτς θα μεταβούν στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία», όπου στις 6μμ θα παρακαθίσουν σε κοινή συνάντηση των μελών της Κυπριακής Κυβέρνησης και της Διάσκεψης ων Προέδρων, που θα είναι διάρκειας δύο ωρών.

Στις 8μ.μ., ο Πρόεδρος Χριστόφιας και ο κ. Σουλτς θα δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου, στο Συνεδριακό Κέντρο.

Στις 8.40μμ, ο Πρόεδρος Χριστόφιας θα παραθέσει δείπνο προς τον κ. Σουλτς και τα μέλη της αντιπροσωπείας του, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Την επομένη, 1η Ιουνίου, η Διάσκεψη των Προέδρων με επικεφαλής τον κ. Σουλτς θα έχει συνάντηση στις 11.40πμ, στο Συνεδριακό Κέντρο, με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Γιαννάκη Ομήρου, τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Αβέρωφ Νεοφύτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα