Επέκταση συνεργασίας Gulf Air με Κυπριακές Αερογραμμές

17:53 30/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Την επέκταση της υφιστάμενης συνεργασίας της με τις Κυπριακές Αερογραμμές με πτήσεις κοινού κωδικού για πτήσεις προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Μανάμα, στο Μπαχρέιν, ανακοινώνει η αεροπορική εταιρεία Gulf Air.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «στο πλαίσιο της νέας συμφωνίας πτήσεων κοινού κωδικού,

οι επιβάτες της Gulf Air θα απολαμβάνουν καλύτερες και ταχύτερες ανταποκρίσεις στις πτήσεις τους προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τους δημοφιλέστερους προορισμούς για διακοπές και τουρισμό στην Ελλάδα, μέσω Λάρνακας με την Cyprus Airways».

Ομοίως, προστίθεται, «οι επιβάτες που θα πετούν από τις δύο αυτές πόλεις θα έχουν τη δυνατότητα ανταποκρίσεων προς περισσότερους από 48 προορισμούς μέσω Λάρνακας».

Ο Γενικός Διευθυντής Μάρκετινγκ της Gulf Air Karim Makhlouf δήλωσε ότι «η συνεργασία της Gulf Air με την Cyprus Airways είναι μακρόχρονη – από το 1994, οπότε υπογράψαμε τη συνεργασία σε πτήσεις κοινού κωδικού». Μέχρι σήμερα, πρόσθεσε, «η Λάρνακα παραμένει για μας στρατηγικό σημείο και βασική αγορά στη διασύνδεση της Κύπρου με το Μπαχρέιν, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ασία».

Από την πλευρά του ο Εμπορικός Διευθυντής των Κυπριακών Αερογραμμών Χρήστος Αγαπίου αναφέρει ότι «μας ευχαριστεί το γεγονός ότι η διεύρυνση της μακρόχρονης συνεργασίας μεταξύ της Gulf Air και της Cyprus Airways σε πτήσεις κοινού κωδικού θα δώσει την ευκαιρία στην Cyprus Airways να ανταποδώσει συνεργαζόμενη με την Gulf Air στις πτήσεις της από τη Λάρνακα προς την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη».

«Και οι δύο προορισμοί είναι κεντρικής σημασίας στο δίκτυο της CY [CYPRUS] και η συνεργασία με την Gulf Air θα συμβάλει αποφασιστικά στην ανάπτυξή τους διευρύνοντας σημαντικά την παρουσία και τις προοπτικές της Cyprus Airways στις πτήσεις μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας», συμπλήρωσε.

Σημειώνεται ότι η Cyprus Airways πετά προς περισσότερους από 20 προορισμούς στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Σημειώνεται ότι παράλληλα, εξυπηρετεί και άλλους προορισμούς μέσω των συνεργατών της σε πτήσεις κοινού κωδικού. Η Gulf Air πραγματοποιεί έξι πτήσεις την εβδομάδα από το Μπαχρέιν στη Λάρνακα και απευθείας πτήσεις προς 48 πόλεις σε 30 χώρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα