Ενίσχυση απόρων από Νεολαία ΕΔΕΚ Πάφου και Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη

13:20 29/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

Φιλανθρωπική εκδήλωση με τίτλο «Κι όμως υπάρχει Άγιος Βασίλης..». διοργάνωσαν χθες η Επαρχιακή Επιτροπή Νεολαίας ΕΔΕΚ Πάφου και η Μαθητική Κίνηση Αγώνα στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς τους σε συνεργασία με την φιλανθρωπική Λέσχη Αλληλεγγύη Πάφου προς ενίσχυση των άπορων οικογενειών της πόλης και επαρχίας που στηρίζει η Λέσχη.

Η φιλανθρωπική εκδήλωση Fashion

Show έθεσε ως στόχο, ανέφερε στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Κατερίνα Λαζάρου Πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής Νεολαίας ΕΔΕΚ Πάφου, να στηρίξει τις υπερπροσπάθειες και το πολύτιμο έργο που καταβάλει η Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη συντηρώντας 800 οικογένειες άπορων καθώς και 200 βρεφών που δυστυχώς – όπως είπε- εν έτη 2013 στερούνται ακόμη και τα απαραίτητα.

Η κ Λαζάρου ανέφερε πως « η βοήθεια όλων , σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές , κρίνεται αναγκαία και πολύτιμη».

Από την πλευρά της η αντιπρόεδρος της Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύη Παυλίνα Μενελάου Πάτσαλου, ανέφερε στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πως η φιλανθρωπική εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία .

Η εκδήλωση αγκαλιάστηκε,- όπως ανέφερε-, από πολύ κόσμο ενώ σ’ αυτήν παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων και οι τέσσερις βουλευτές της Επαρχίας .

Προσφέραμε συνέχισε, ως Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη, 200 δώρα αξίας σε όλα τα παιδάκια που παρευρέθηκαν στο Fashion Show και δεσμεύτηκε πως η προσπάθεια της Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύη για την στήριξη των συνανθρώπων μας θα συνεχιστεί και το 2014.

Η κ. Πάτσαλου επ’ ευκαιρίας ανέφερε πως αύριο Δευτέρα η Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη θα προσφέρει 600 κιλά κρέας στις άπορες οικογένειες που στηρίζει η Λέσχη και 600 κιλά πατάτες, καθώς και διάφορα χορταρικά.

Πρόσθεσε επίσης πως και την παραμονή των Φώτων αναμένεται η Λέσχη να προσφέρει τρόφιμα στις άπορες οικογένειες που σιτίζει.

Ανακοίνωσε τέλος, πως η Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη παραμένει ανοικτή και τα Σαββατοκύριακα.

Keywords
Τυχαία Θέματα