Όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται για την έκρηξη στη Γεροσκήπου

13:20 29/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ενδελεχείς έρευνες έγιναν στην σκηνή της έκρηξης που σημειώθηκε στις δύο σήμερα το πρωί σε καφεστιατόριο στην πλατεία Γεροσκήπου, ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και υπεύθυνος του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου Νίκος Τσαπής.

Σε δηλώσεις του ο κ. Τσαπής είπε πως «παραλήφθηκαν κάποια τεκμήρια τα οποία θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις».

Οι εξετάσεις της αστυνομίας, συνεχίζονται ανέφερε με εντατικούς ρυθμούς, και σημείωσε πως

«έχουν εξασφαλιστεί κάποια στοιχεία και διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά πόσο πρόκειται για ενέργεια νεαρών ή για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ο κ. Τσαπής είπε, πως η Αστυνομία «διερευνά όλα τα ενδεχόμενα».

Σύμφωνα με τον κ. Τσαπή από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στην κύρια είσοδο του καφεστιατορίου και σε γυαλιά της προθήκης και του πίσω μέρους του υποστατικού.

Η έκρηξη ανέφερε , «προκλήθηκε με μεταλλική σωλήνα που περιείχε εκρηκτική ύλη χαμηλής ισχύος».

Σε σχέση με την διάρρηξη κατοικίας Ρώσου που διαμένει μόνιμα στην Τάλα ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου ανέφερε πως «έχουν γίνει εξετάσεις στην περιοχή, έχουν παραληφθεί κάποια τεκμήρια τα οποία αξιολογούνται και θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις»

Η Αστυνομία είπε ο κ Τσαπής « διερευνά καταγγελία για διάρρηξη κατοικίας στην επαρχία Πάφου, κλοπή δύο αυτοκινήτων που βρίσκονταν σταθμευμένα έξω από την κατοικία, ρολογιών και χρυσαφικών».

Η διάρρηξη, όπως ανέφερε, έγινε μεταξύ των ημερομηνιών 25 και 28 Δεκεμβρίου , κατά το χρόνο που οι ένοικοι της κατοικίας οι οποίοι είναι μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου απουσίαζαν από την κατοικία τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα