«’’Ένα σκ@τ@ στα μούτρα σου’’ ήταν οι πρώτες κουβέντες που αντάλλαξα με τον Παβαρότι» – Ποια Ελληνίδα το αποκάλυψε;

13:58 16/3/2014 - Πηγή: OnlyCY

Είναι από τις γυναίκες εκείνες που είχε την τύχη να συναναστρέφεται από τον Μάρλον Μπράντο και τον Ρούντολφ Νουρέγιεφ, μέχρι τον Λουτσιάνο Παβαρότι.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της θυμάται την πρώτη φορά που αντίκρισε τον μύθο της Όπερας παγκοσμίως. Δεν είναι άλλη από τη Ροζίτα Σώκου η οποία σε συνέντευξή της στο popaganda αποκαλύπτει ποιες είναι οι πρώτες κουβέντες που αντάλλαξε με τον Λουτσιάνο Παβαρότι όταν τον πρωτοείδε. «Μπαίνουμε μέσα, καθόμαστε, του δίνω εγώ κάτι φιστίκια που του είχα φέρει γιατί γνωριζόμαστε χρόνια και ξέρω πως του αρέσανε, βάζει αυτός τα φιστίκια σ’ ένα

μπολ» λέει η Ροζίτα Σώκου και συνεχίζει: «Και μπαίνει μέσα ο Παβαρότι, με μια πουκαμίσα με κάτι τεράστια λουλούδια. Η περιφέρεια του Παβαρότι, ξέρεις, έφτανε το ενάμιση μέτρο -μού τα λέγαν τα κορίτσια που του ράβανε τα κοστούμια. Κάθεται λοιπόν, βλέπει τα φιστίκια και τα παίρνει, και τα ακουμπίζει στην κοιλιά του, η οποία ήτανε σα να ήταν ράφι, τραπέζι, πώς να σου πω. Και του λέει ο Τιερύ, τα έφερε η φίλη μας, έρχεται από την Ελλάδα. Και γυρίζει και μου λέει “σκατά στο κεφάλι σου!”. Του λέω “δεν το λέμε έτσι στην Ελλάδα, λάθος σας στο έμαθαν, ‘σκατά στα μούτρα σου’ είναι το σωστό”! Κι έτσι, ένα “σκατά στα μούτρα σου” ήταν οι πρώτες κουβέντες που αντάλλαξα με τον Παβαρότι».

Keywords
Τυχαία Θέματα