Ελπιδοφόρο το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών

12:54 18/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ελπίδα και προοπτική δίδει αναμφίβολα στην Ελλάδα το αποτέλεσμα της χθεσινής ετυμηγορίας του ελληνικού λαού, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Νίκο Αναστασιάδη.

Ο κ. Αναστασιάδης, κληθείς σήμερα να σχολιάσει το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών, είπε πως «δίδει την ελπίδα σχηματισμού ισχυρής φιλοευρωπαϊκής κυβέρνησης και την ίδια ώρα της ανάληψης της μεγάλης προσπάθειας για ανάκαμψη της χώρας και τη δημιουργία νέων προοπτικών για την Ελλάδα».

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ συνεχάρη θερμά τον Αντώνη Σαμαρά

και τη Νέα Δημοκρατία για την επιτυχία τους και ευχήθηκε οι προσπάθειες που καταβάλλονται για σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας να στεφθούν με πλήρη επιτυχία.

Την ίδια ώρα, συνεχάρη τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη, για την τόλμη και την αποφασιστικότητά τους, όπως είπε, να συμμετέχουν σε μια πρόσκληση που αφορά την Ελλάδα και όχι τα κόμματα.

«Θέλω να ελπίζω πως το ίδιο πνεύμα συνεργασίας θα επικρατήσει και για τα προβλήματα που η δική μας χώρα αντιμετωπίζει» ανέφερε.

Απαντώντας σε ερωτήσεις, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ είπε ότι δεν έχει οποιαδήποτε ενημέρωση από το Προεδρικό σχετικά με την πραγματοποίηση συνάντησης των αρχηγών των κομμάτων για την οικονομία, ούτε για το ρωσικό δάνειο ή τα νέα μέτρα που θα ληφθούν για την οικονομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα