Ελλάδα: Φωτογραφίες από τα βασανιστήρια του Αλβανού φονιά

22:02 9/4/2014 - Πηγή: OnlyCY

Συγκλονιστικές φωτογραφίες που αποκαλύπτουν εν μέρει την άθλια κατάσταση του Αλβανού Ίλι Καρέλι μετά τα βασανιστήρια που υπέστη από σωφρονιστικούς υπαλλήλους στις φυλακές Νιγρίτας, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Στα επτά καρέ που αποκάλυψε το vima.gr εμφανίζεται ο Αλβανός τόσο τις πρώτες στιγμές μετά την είσοδό τους στο σωφρονιστικό κατάστημα όπου οδηγήθηκε αφού δολοφόνησε τον υπαρχιφύλακα Γιώργο Τσιρώνη στις φυλακές Μαλανδρίνου όσο

και δύο ώρες αργότερα αφού, δηλάδη, υπέστη τα βασανιστήρια από συνολικά 15 δεσμοφύλακες, όπως αναφέρει το κατηγορητήριο-καταπέλτης,

Χρονικά όλα ξεκινούν στις 03:45 της 27ης Μαρτίου όταν ο Καρέλι, όπως φαίνεται στις πρώτες τρεις φωτογραφίες, φτάνει στις φυλακές Νιγρίτας σε σχετικά καλή κατάσταση αφού έχει μόνο ένα αιμάτωμα στο μάτι του. Εκεί τον υποδέχονται οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι και ο διευθυντής των φυλακών και τον οδηγούν στο δωμάτιο υποδοχής, προκειμένου όπως είχε δηλώσει ο διευθυντής του σωφρονιστικού καταστήματος να υπάρξει χρόνος για να ετοιμαστεί το νέο κελί με τις κάμερες για να παρακολουθείται συνεχώς ο Αλβανός φονιάς.

Δυόμιση ώρες μετά, στις επόμενες τέσσερις φωτογραφίες αποκαλύπτεται η οικτρή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει πλέον ο Καρέλι μετά τα βασανιστήρια που υπέστη από τους συνολικά 15 δεσμοφύλακες. Ο Αλβανός φονιάς δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του, έχει κατεβασμένο το παντελόνι του και ουσιαστικά σέρνεται από τους δεσμοφύλακες στο νέο κελί όπου σχεδόν τον πετάνε πάνω στο κρεβάτι του όπου άφησε τελικά την τελευταία του πνοή από τις αρρυθμίες που του προκάλεσαν τα χτυπήματα των βασανιστών του.

Όπως αναφέρει το vima.gr, ήταν αυτό το υλικό που οδήγησε τους αξιωματικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ να αναζητήσουν τους δράστες της μοιραίας κακοποίησης του Καρέλι στις φυλακές Νιγρίτας.

Keywords
Τυχαία Θέματα