Ελεύθεροι για να κατηγορηθούν αργότερα οι 13 υπάλληλοι του Δήμου Παραλιμνίου

17:33 14/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν και να κατηγορηθούν αργότερα οι 13 υπάλληλοι του Δήμου Παραλιμνίου, που θεωρούνται ύποπτοι για υπεξαίρεση μεγάλου χρηματικού ποσού από τις εισπράξεις για την ενοικίαση ομπρελών και κρεβατιών στις παραλίες του Δήμου.

Οι 13 υπάλληλοι είχαν τεθεί την περασμένη βδομάδα υπό οκταήμερη κράτηση για διευκόλυνση των  ανακρίσεων και σήμερα το απόγευμα αφέθηκαν ελεύθεροι από την Αστυνομία.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής

Διεύθυνσης Αμμοχώστου Γιώργος Οικονόμου, «ο λόγος που δεν απαγγέλθηκαν ακόμη κατηγορίες στους υπόπτους είναι επειδή η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για εντοπισμό του ακριβούς ποσού που υπεξαίρεσαν από τις εισπράξεις των κρεβατιών και ομπρελών ενοικίασης στις παραλίες του Δήμου Παραλιμνίου και το οποίο πιστεύεται πως είναι μεγαλύτερο από αυτό που έχει εντοπιστεί ως τώρα».

Δήλωσε ακόμη πως «οι τέσσερις από τους 13 υπόπτους εξακολουθούν να μην παραδέχονται τη διάπραξη του υπό διερεύνηση αδικήματος, αλλά ανεξαρτήτως τούτου η Αστυνομία έχει στη διάθεση της ανεξάρτητη μαρτυρία που τους συνδέει με την υπόθεση».

Oι έρευνες και ανακρίσεις για την πλήρη διαλεύκανση της σοβαρής αυτής υπόθεσης βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, ενώ υπολείπεται ακόμη μικρό ανακριτικό έργο και λήψη κάποιων επιπρόσθετων καταθέσεων», κατέληξε ο κ. Οικονόμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα