Έκθεση φωτογραφίας και βιντεοεγκατάστασης στην Πάφο

10:31 26/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Μια ιδιαίτερη έκθεση φωτογραφίας και βιντεοεγκατάστασης: Eλευθέρας βοσκής μονόκεροι , δυσδιάστατοι τόποι, πραγματοποιείται σήμερα στη Δημοτική Πινακοθήκη Πάφου.

H εγκατάσταση Eλευθέρας βοσκής μονόκεροι, δυσδιάστατοι τόποι στην Δημοτική Πινακοθήκη Πάφου σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι καλλιτέχνες Ευθυμίου Μαρία, Κωνσταντή Μαριάννα και Πέτρου Γεώργιος, επικεντρώνεται στο κοινό μέσο δημιουργίας, τη φωτογραφία και ταυτόχρονα στον τρόπο με τον οποίο οι ίδιοι ως καλλιτέχνες προσεγγίζουν ατομικά ή συλλογικά τη διαδικασία παραγωγής των έργων τους.

Χρησιμοποιώντας

κοχύλια, σκεύη και φρούτα από εικονικές ή τεχνητές πραγματικότητες, ακυρώνοντας και αναπλάθοντας την ψευδαίσθηση του τρισδιάστατου χώρου σε δυσδιάστατες εικόνες, αμφισβητείται η έννοια της καθιερωμένης πραγματικότητας.

Μονόκεροι εραστές, νεκρές φύσεις ελευθέρας βοσκής και χώροι αποδομημένοι αμφισβητούν την έννοια της αυθεντικότητας και εξερευνούν τη χωροχρονική σχέση της με την ευρέως αποδεκτή πραγματικότητα και τα παράδοξα συνεπακόλουθά της, καταλήγει η ανακοίνωση .

Keywords
Τυχαία Θέματα