Εκτεταμένες ζημιές σε εξοχική κατοικία στην Αγία Νάπα από φωτιά

11:49 21/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε εξοχική κατοικία Αγγλοκύπριου στην Αγία Νάπα, αφού πρώτα παραβίασαν πίσω πόρτα της οικίας. Από τη φωτιά το σπίτι υπέστη εκτεταμένες ζημιές, οι οποίες δεν έχουν ακόμα υπολογιστεί ενώ δεν είναι γνωστό κατά πόσον η κατοικία καλύπτεται από ασφάλεια.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Αστυνόμος Γιώργος Οικονόμου, «γύρω στις έξι το πρωί έγινε αντιληπτή πυρκαγιά σε εξοχική κατοικία που ανήκει σε Αγγλοκύπριο που απουσιάζει στο εξωτερικό από τον περασμένο Οκτώβριο».

Πρόσθεσε ότι η πυρκαγιά κατασβέστηκε

από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοκκκινοχωριών ενώ επί τόπου έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας τα οποία απέκλεισαν τη σκηνή. Από τις έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι προηγήθηκε διάρρηξη της κατοικίας από πίσω πόρτα και ακολούθως οι άγνωστοι έβαλαν φωτιά.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην κατοικία η αξία των οποίων δεν έχει ακόμα υπολογιστεί. Είναι άγνωστο προς το παρόν εάν η κατοικία καλύπτεται από ασφάλεια. Από τις μέχρι στιγμής έρευνες της Αστυνομίας δεν φαίνεται ότι οι άγνωστοι έκλεψαν οτιδήποτε από την κατοικία.

Keywords
Τυχαία Θέματα