Εκλογή Ι. Λεοντίου στο ΔΣ του Διεθνούς Συμβουλίου Νοσηλευτών

11:54 20/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Διεθνούς Συμβουλίου Νοσηλευτών για την επόμενη τετραετία εξελέγη ο Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Νοσηλευτών και Μαιών (ΠΑΣΥΝΜ) Ιωάννης Λεοντίου, κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου των Εθνικών Αντιπροσώπων του διεθνούς οργανισμού, που πραγματοποιήθηκε στη Μελβούρνη, 16 με 19 Μαΐου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΑΣΥΝΜ «τα κύρια ζητήματα που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης αφορούσαν τις σύγχρονες προκλήσεις του νοσηλευτικού επαγγέλματος,

τη στρατηγική κατεύθυνση και προγραμματισμό του οργανισμού και τον καταρτισμό πλαισίου δράσης για την περίοδο 2014 – 2017».

Όσον αφορά στην εκλογή του κ. Λεοντίου, ο σύνδεσμος αναφέρει ότι «αποτελεί μεγάλη τιμή για το σύνδεσμο και την Κύπρο μας η εκλογή του Προέδρου μας Ιωάννη Λεοντίου στο ΔΣ του Διεθνούς Συμβουλίου Νοσηλευτών». Εκφράζεται παράλληλα η θέση ότι «η επιτυχία αυτή αντανακλά στην εικόνα του συνδέσμου και των νοσηλευτών της Κύπρου στο διεθνές προσκήνιο».

«Ευελπιστούμε ότι η πολιτεία θα αναγνωρίσει αυτή την επιτυχία και δηλώνουμε ότι το ΔΣ του ΠΑΣΥΝΜ θα εξακολουθεί να στηρίζει κάθε προσπάθεια για βελτίωση της Νοσηλευτικής και της Υγείας στον τόπο μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα