Έκκληση υπεύθυνου τροχαίας Πάφου προς τους οδηγούς να φορούν ζώνη ασφαλείας

11:20 16/12/2012 - Πηγή: OnlyCY

Έκκληση προς τους οδηγούς να φορούν τη ζώνη ασφαλείας τους, είτε είναι ημέρα, είτε είναι νύχτα, είτε αναμένουν έλεγχο από την Αστυνομία, είτε όχι, γιατί η ζώνη ασφαλείας σώζει ζωές απηύθυνε, ο υπεύθυνος της τροχαίας Πάφου Ζήνων Ψαθίτης.

Ο κ. Ψαθίτης σε δηλώσεις του, μετά το θανατηφόρο δυστύχημα που συνέβη στον δρόμο Πόλεως – Χρυσοχούς – Στενής, ανέφερε πως 27χρονη Ηλιάνα Μυριάνθους από την Στενή της Πόλεως Χρυσοχούς οδηγώντας το σαλούν αυτοκίνητο της στις 2:45 τα ξημερώματα στο κύριο δρόμο Πόλεως – Χρυσοχούς – Στενής, σε κάποιο σημείο του δρόμου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται

έχασε τον έλεγχο του οχήματος της , αυτό ξέφυγε δεξιά σύμφωνα με την πορεία της, έπεσε σε τσιμεντένιο αυλάκι και ακολούθως ανατράπηκε στην άσφαλτο .

Σύμφωνα με τον κ. Ψαθίτη η 27χρονη που εργαζόταν σε επιχείρηση που διατηρούσε η οικογένεια της, δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας και μετά τον τραυματισμό της μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Μαρτυρία που κατέχει στα χέρια της η Αστυνομία αναφέρει πως η 27χρονη πριν συμβεί το μοιραίο διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα