Έκκληση Δήμου Πάφου για καθαριότητα

09:04 30/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

Τους δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο θέμα της καθαριότητας και να συνεργάζονται με τις υπηρεσίες της δημοτικής αρχής στον τομέα αυτό, κάλεσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας και Καθαριότητας του Δήμου Πάφου Φυλακτής Κωνσταντινίδης.

Ο κ. Κωνσταντινίδης, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ανέφερε πως η υπηρεσία του καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για τον ευπρεπισμό της πόλης, ωστόσο, χωρίς τη συνεργασία του κοινού, τίποτα δεν μπορεί να γίνει.

Η ευθύνη, είπε, δεν βαρύνει μόνο τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες της, αλλά

και τους πολίτες, οι οποίοι θα πρέπει να γνωρίζουν πως, απορρίπτοντας τα σκουπίδια μέσα στους κάδους, βελτιώνεται η εικόνα της πόλης, εμποδίζονται οι δυσάρεστες οσμές και διευκολύνεται η ομαλή κυκλοφορία πεζών και αυτοκινήτων.

Ο κ. Κωνσταντινίδης ανέφερε πως υπάρχουν περιθώρια για εντατικοποίηση της προσπάθειας και δεσμεύτηκε πως η Επιτροπή της οποίας προΐσταται θα εντατικοποιήσει τις προσπάθειες της το 2014, ώστε η Πάφος, η πόλη του πολιτισμού και της ιστορίας, η Πάφος που έχει ανακηρυχθεί Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2017, να παρουσιάζει την εικόνα που της αξίζει.

Προτεραιότητας, κατέληξε ο κ Κωνσταντινίδης, αποτελεί η εξασφάλιση ενός βιώσιμου και υγιούς περιβάλλοντος, αφού ο σεβασμός στο περιβάλλον αποτελεί συστατικό στοιχείο του πολιτισμού κάθε κοινωνίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα