Έκκληση Δημάρχου Λάρνακας για προσφορά τροφίμων για τους Πειραιώτες

15:22 28/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Πρόσκληση στους Λαρνακείς και όχι μόνο να προσφέρουν τρόφιμα για τους κατοίκους Δήμου Πειραιά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες λόγω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα, απεύθυνε σήμερα ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Λουρουτζιάτης.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Λουρουτζιάτης ανέφερε ότι «η κοινωνική αλληλεγγύη είναι πυλώνας δραστηριότητας ιδιαίτερης σημασίας για το Δήμο της Λάρνακας. Εχουμε δημιουργήσει το κοινωνικό παντοπωλείο και συγχαίρω τους συναδέλφους μου στην Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου, οι οποίοι με

πολλή ενθουσιασμό προσφέρουν αφειδώλευτα από το χρόνο τους για να λειτουργήσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο το οποίο προσφέρει τρόφιμα σε δυσπραγούντες οικογένειες, συμπολίτες μας στη Λάρνακα».

Ταυτόχρονα, πρόσθεσε, «στηρίζουμε ένα θεσμό, ο οποίος πρέπει να αναπτυχθεί σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζούμε. Πρόσφατα είχαμε αίτημα από τον διδυμοποιημένο Δήμο Πειραιά να συνδράμουμε με ξηρής μορφής τρόφιμα, όχι χρήματα και όχι ρουχισμό, για να σταλούν στο Πειραιά».

Για το σκοπό αυτό, τη συγκέντρωση δηλαδή τροφίμων, συνέχισε ο Δήμαρχος Λάρνακας την Κυριακή 1η Ιουλίου διοργανώνεται εκδήλωση από τις 10.30 το πρωί μέχρι το απόγευμα στην Πλατεία Ευρώπης «και καλούμε τους συνδημότες μας να προσφέρουν στους αδελφούς Ελληνες του Δήμου Πειραιά. Μαζί μας θα είναι και ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πειραιά Γιώργος Σιγάλας, ο οποίος θα παραλαμβάνει τρόφιμα από τον κόσμο και θα συνομιλήσει μαζί του».

Keywords
Τυχαία Θέματα