Εκδήλωση στήριξης του Β.Ζανέττου έξω από την αστυνομία Λεμεσού

20:11 4/10/2013 - Πηγή: OnlyCY

Αυθόρμητη εκδήλωση συμπαράστασης πραγματοποίησαν αργά το απόγευμα, έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, 100 περίπου φίλοι και συνεργάτες του στελέχους του ΑΚΕΛ, Βενιζέλου Ζανέττου, ο οποίος τελεί υπό κράτηση για την υπόθεση της αγοράς του τ/κ τεμαχίου στη Δρομολαξιά, από το Ταμείο Συντάξεως της CYTA.

Στη συγκέντρωση, που διήρκησε μια περίπου ώρα, συμμετείχαν

βουλευτές του ΑΚΕΛ, ο Επαρχιακός Γραμματέας του κόμματος και στελέχη των τοπικών λαϊκών οργανώσεων, οι οποίοι εξέφρασαν τη στήριξη τους στον 57χρονο Βενιζέλο Ζανέττο.

Σε δηλώσεις του εκ μέρους των συγκεντρωθέντων, ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Λεμεσού, Άντρος Καυκαλιάς (φώτο), έκανε λόγο για προσπάθεια στοχοποίησης του ΑΚΕΛ, προσθέτοντας ότι η” προσπάθεια τούτη που γίνεται για να απονευρωθεί το ΑΚΕΛ, για να μειωθούν οι αντιστάσεις του ΑΚΕΛ, ισοδυναμεί με προσπάθεια μείωσης των αντιστάσεων ολόκληρης της κοινωνίας”.

“Εμείς θα είμαστε εδώ, έχοντας παράλληλα ως στόχο την αλήθεια γύρω από όλα αυτά που καταγράφονται γύρω μας, ενώ την ίδια στιγμή δηλώνουμε ότι θα αντισταθούμε και δεν πρόκειται το ηθικό μας να καμφθεί”, συμπλήρωσε.

Τον Βενιζέλο Ζανέττου επισκέφθηκε το μεσημέρι ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, ενώ αύριο στις 9 το πρωί αναμένεται να τον επισκεφθεί και ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού.

Keywords
Τυχαία Θέματα