ΕΥΡΩΚΟ : ‘Με την επιμονή τους για «πολιτικό πραξικόπημα» εκθέτουν την Κύπρο’

15:05 11/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

 Η καθημερινή και επίμονη αναφορά του ΑΚΕΛ για «πολιτικό πραξικόπημα» εκθέτει την Κύπρο στο  εξωτερικό, δίνει επιχειρήματα στην Τουρκία να φτιάχνει σενάρια πολιτικής αστάθειας στον τόπο  μας και δίνει όπλα στους κερδοσκόπους να υπονομεύουν την κυπριακή οικονομία, δήλωσε ο  Εκπρόσωπος Τύπου του Ευρωπαϊκού Κόμματος, Μιχάλης Γιωργάλλας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, σε σημερινές του δηλώσεις ο κ. Γιωργάλλας είπε ότι δεν  είναι δυνατόν μια υποτίθεται – κατά

την έκφρασή του – υπεύθυνη κυβέρνηση και το κυβερνών  κόμμα να μην κατανοούν ότι με την επίκληση δήθεν ενός πολιτικού πραξικοπήματος, δημιουργούν  οι ίδιοι την εικόνα της πολιτικής αστάθειας στην Κύπρο, με όλα τα επικίνδυνα επακόλουθα για την  οικονομία και τον τόπο.

«Πλέον, η μόνη προσφορά του ΑΚΕΛ και της Κυβέρνησης στον τόπο και το λαό είναι να  παραδεχτούν ότι απέτυχαν, ότι απώλεσαν το λαϊκό έρεισμα και να αποχωρήσουν από την εξουσία,  για να αντιμετωπιστούν συλλογικά τα τεράστια προβλήματα που επισώρευσε η διακυβέρνηση  τους», κατέληξε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΥΡΩΚΟ.

Keywords
Τυχαία Θέματα