Ευχαριστίες του Δήμου Λάρνακας για προσφορά τροφίμων

16:05 14/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Δύο ανώνυμοι Λαρνακείς προσέφεραν ψάρι και σοκολάτες για στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Λάρνακας, το οποίο προσφέρει από τον περασμένο Απρίλιο τρόφιμα σε οικογένειες οι οποίες αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την Κύπρο.

Σε σημερινή γραπτή ανακοίνωσή του ο Δήμος Λάρνακας αναφέρει ότι «εκφράζουμε δημοσίως τις ευχαριστίες μας προς τους δύο ανωνύμους συμπολίτες μας, που πρόσφεραν τρόφιμα για στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας.

Ο Δήμος ευχαριστεί συγκεκριμένα τη συμπολίτισσα μας που πρόσφερε ποσότητα ψαριού αρκετή και για τις 350 οικογένειες που στηρίζονται εβδομαδιαίως από το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Το ψάρι θα δοθεί στους δικαιούχους αύριο Παρασκευή, ημέρα διανομής των τροφίμων. Επίσης, ευχαριστεί τον συμπολίτη μας ο οποίος πρόσφερε 40 κιβώτια με σοκολάτες για τον ίδιο σκοπό».

Ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Λουρουτζιάτης, προστίθεται στην ανακοίνωση, «ευχαριστεί θερμά τους δύο συμπολίτες μας για την ανιδιοτελή προσφορά τους και εκφράζει την επιθυμία όπως το παράδειγμά τους βρει και άλλους μιμητές. Η ανταπόκριση και η ευαισθητοποίηση των δημοτών είναι πολύ συγκινητική, ειδικότερα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα