Δωρεά στο νοσοκομείο Πάφου από οργάνωση Inner Wheel

13:51 6/6/2013 - Πηγή: OnlyCY

Mια ιατρική συσκευή στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Πάφου παραχώρησε η οργάνωση Inner Wheel Πάφου.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, ο Διευθυντής του Νοσοκομείου Πάφου, Σπύρος Γεωργίου και ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής, Πέτρος Μαυρομμάτης, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την ευγενή χειρονομία και πρόσθεσαν πως τέτοιες δωρεές είναι καλοδεχούμενες και απολύτως αναγκαίες για την ακόμη πιο αποτελεσματική λειτουργία του Νοσοκομείο της Πάφου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το

Διεθνές Inner Wheel είναι ίσως η μεγαλύτερη Εθελοντική Οργάνωση γυναικών Προσφοράς. Εκπροσωπείται στα Ηνωμένα Έθνη με την ιδιότητα της μή Κυβερνητικής Οργάνωσης (NGO), με εκπροσώπους σε τρία κέντρα, της Γενεύης, της Νέας Υόρκης και της Βιέννης.

Ο πρώτος Όμιλος Inner Wheel ιδρύθηκε στις 10 Ιανουαρίου 1924 από την Margaret Golding και η μέρα αυτή γιορτάζεται παγκοσμίως κάθε χρόνο ως η Διεθνής μέρα του Inner Wheel.

Σύμφωνα με την Διοικητή του Διεθνούς Inner Wheel 96 Περιφέρειας Κύπρου, Δρ. Γιούλα Λοιζίδου, το νέο κοινωνικό έργο της οργάνωσης για το 2012 – 2015 είναι αφιερωμένο στα παιδιά, με σκοπό να γίνει το μέλλον των παιδιών όλου του κόσμου όσο το δυνατό πιο ευτυχισμένο και χαρούμενο.

Keywords
Τυχαία Θέματα