Micro Stores: Είναι πίσω ο Ορφανίδης;

13:02 6/6/2013 - Πηγή: OnlyCY

Παρόλο που οι Υπεραγορές Ορφανίδη βρίσκονται υπό καθεστώς διαχείρισης ώστε να αποπληρωθούν οι πιστωτές της εταιρείας, ο πρώην πρόεδρος της εταιρείας Χρήστος Ορφανίδης, φαίνεται να βρίσκεται πίσω από τις υπεραγορές Micro Stores, οι οποίες σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, θα λειτουργήσουν το προσεχές διάστημα.

Η εταιρεία Micro Stores Ltd είναι εγγεγραμμένη στον Έφορο Εταιρειών από τον Ιανουάριο του φετινού έτους, με μέτοχο τον Παντελή Δημοσθένους και διευθυντή

τον Ιάκωβο Θεμιστοκλέους.

Τις τελευταίες ημέρες, η ιστοσελίδα μας έχει γίνει αποδέκτης πληροφοριών ότι πίσω από την εταιρεία βρίσκεται ο κ. Χρήστος Ορφανίδης.

Οι πληροφορίες φέρουν τον κ. Ορφανίδη να έχει έρθει σε επικοινωνία με προμηθευτές για συνεργασία, κάποια καταστήματα θα λειτουργήσουν σε χώρο που λειτουργούσαν υπεραγορές του ομίλου Ορφανίδη ενώ υποψήφιοι για απασχόληση στη νέα εταιρεία μας ανέφεραν ότι ο κ. Ορφανίδης είναι αυτός που διενεργεί τα interviews για πρόσληψη υπαλλήλων.

Ο ίδιος φυσικά αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τη νέα εταιρεία.

Εν τω μεταξύ η εταιρεία, με δημοσιεύματα στον τύπο, αναζητά για τη λειτουργία υπεραγορών παγκυπρίως προσωπικό διευθυντικής ομάδας με βάση τα κεντρικά γραφεία στη Λάρνακα.

Keywords
Τυχαία Θέματα