Δωρεά 42 χιλιάδων ευρώ από Cyta σε κοινωνικά παντοπωλεία

16:30 15/4/2014 - Πηγή: OnlyCY

Η Cyta προσέφερε το συνολικό ποσό των €42.000 για στήριξη 30 Κοινωνικών Παντοπωλείων παγκύπρια, κατά την διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στα Κεντρικά Γραφεία της Cyta

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Cyta “στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων Γιάννης Γιαννάκη, ο οποίος συνεχάρη τη Cyta και το προσωπικό της για τη συνεχή και

έμπρακτη στήριξη τους στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, ευχαριστώντας τους ιδιαίτερα και για τη συγκεκριμένη τους κίνηση να διαθέσουν το σημαντικό αυτό ποσό στα Κοινωνικά Παντοπωλεία, στηρίζοντας το έργο τους για δεύτερη συνεχή χρονιά και μέσω αυτών να προσφέρουν ανάσα ανακούφισης σε χιλιάδες οικογένειες σε όλο το νησί”.

Παραλαμβάνοντας τις σχετικές επιταγές, εκπρόσωποι των Κοινωνικών Παντοπωλείων ανέφεραν πως η Cyta, ένας οργανισμός που ταύτισε την ιστορία του με την ιστορία αυτού του τόπου, αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία πως νοιάζεται ουσιαστικά για τη χώρα και τους ανθρώπους της και ιδιαίτερα για αυτούς που περνούν δύσκολα.

Από την πλευρά της η Διευθύντρια Επικοινωνίας της Cyta Ρίτα Καρατζιά ανέφερε πως Διεύθυνση και Προσωπικό, με την υποστήριξη του Συμβουλίου, στέκονται με κάθε δυνατό τρόπο και ευκαιρία δίπλα από το συνάνθρωπο που υποφέρει.

Κλείνοντας την ομιλία της, η κ. Καρατζιά δήλωσε πως η Cyta και το προσωπικό της θα δηλώνουν πάντα παρόντες σε κάθε δράση αλληλεγγύης που αφορά αυτό τον πολύπαθο τόπο, αφού αυτός ο Οργανισμός αποτελεί καθαρό γέννημα και θρέμμα της Κύπρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα