ΔΗΣΥ: Αξιόλογες οι μελέτες του Γιώργου Βασιλείου

14:08 27/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η προσφορά του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Γιώργου Βασιλείου στα κοινά είναι γνωστή και δεν θα θέλαμε να την επαναλάβουμε. Έχει προσφέρει ανεκτίμητες υπηρεσίες στον τόπο από το ύψιστο αξίωμα της Κυπριακής πολιτείας και συνεχίζει να προσφέρει με τις αξιόλογες μελέτες που διενεργεί προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας.

Η πρόσφατη οικονομική μελέτη που έχει διενεργήσει, που παρουσιάστηκε στις 23 Ιανουαρίου παρέχει μια πληθώρα εισηγήσεων που θα συμβάλουν τα μέγιστα

στην αναθέρμανση της Κυπριακής οικονομίας και στην επανεκκίνηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Και οι εισηγήσεις αυτές έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα προερχόμενες από ένα καταξιωμένο επαγγελματία και έγκριτο οικονομολόγο με τεράστια πείρα, τόσο σε διοικητικό επίπεδο όσο και σε επιχειρηματικό.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός καθώς επίσης και ο υποψήφιος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, χαιρετίζουν τα ευρήματα, τα συμπεράσματα και τις εισηγήσεις της μελέτης και δεσμεύονται πως θα προσπαθήσουν να συμβάλουν στη εφαρμογή τους, με σκοπό να ανακτήσει η Κύπρος την πρωτοπόρα θέση της ως ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα κέντρα παροχής υπηρεσιών.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, για μια ακόμα φορά, θέλει να εκφράσει τον απεριόριστο σεβασμό και την εκτίμηση που τρέφει έναντι του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Γιώργου Βασιλείου που με τις τόσο εύστοχες παρεμβάσεις του επιτυγχάνει να εντοπίσει τομείς που χρίζουν βελτίωσης αλλά και ταυτόχρονα να προσφέρει σημαντικές και υλοποιήσιμες λύσεις προς αντιμετώπιση τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα